TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Ellen Bergström påhoppad av äldre kvinnor: "Är inte kloka"

27 apr, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Ellen Bergström blev matförgiftad och tvingades akut till sjukhus före förra veckans "Let's dance"-sändning. Men i stället för medlidande på nätet, fick hon i stället ta emot angrepp från okända kvinnor.
Annons

Ellen Bergström, 27, har gjort succé i årets “Let’s dance” på TV4 och var bland annat den första deltagaren att få en tio-poängare av juryn. Men vid sidan av dansgolvet har tv-profilen haft en minst sagt tuff tid. Precis före premiären i början av mars meddelade Ellen att hon och pojkvännen Mike Radoor, 30, gjort slut efter 1,5 år tillsammans. Ex-paret sålde också sin gemensamma lyxlägenhet på Kungsholmen redan innan de hunnit flytta in i den.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Och förutom det tuffa privatlivet, tvingas Ellen Bergström också ta emot grova påhopp på nätet. Men det är inte barn eller ungdomar som skriver elaka saker till tv-profilen – utan äldre kvinnor.

– Det är mest medelålders kvinnor som skriver skumma saker. De är inte kloka. Äldre människor borde agera förebilder, men det är de som är värst. Jag vet inte om de inte riktigt förstår sociala medier, att de skriver till riktiga människor. Det kanske är nytt för dem. För jag vet inte om de skulle säga så som de skriver till mig till människor rakt upp och ner på stan, men det tror jag inte, säger Ellen till Hänt.

Ellen Bergström flyger fram (bokstavligt talat) i Let’s Dance. Här med dansaren Jonathan Näslund.

Hon fortsätter:

– De är ju oftast mammor som skriver så till mig också. Tycker de att folk ska skriva sånt som de gör till deras egna döttrar med?

Annons

Till och med när Ellen Bergström under fredagens “Let’s dance”-sändning var så sjuk att hon inte ens kunde stå på benen i green room, fick hon ta emot elaka angrepp. Tv-profilen, som hade blivit matförgiftad efter att ha ätit ett ostron och tvingats till sjukhus bara timmar före direktsändningen, fick då höra att hon bara var bortskämd som överhuvudtaget fick äta sånt.

– Det var en kvinna som skrev “Ni i Let’s dance får ju lyxhotell, lyxsviter, 600 000 kronor i lön. Hoppas att ditt ostron smakade gott, Ellen…”. Alltså, vänta va? Var är min lyxsvit, var är mina 600 000 kronor? Jag skrev tillbaka att “Hej, jag bor i min kompis lägenhet på 18 kvadratmeter tillsammans med mina Ikea-påsar. Ostronet var gratis och jag får bara en bråkdel av 600 000 kronor”, säger Ellen Bergström och fortsätter:

– De här kvinnorna är så bittra på mig. Jag vet inte vad det är, men de tycker att jag ska vara glad för allting. Jag vet inte hur man ska vara för att pleasa dem.

Ellen Bergström tävlar i kvartsfinalen av “Let’s dance” 2017 på fredag, 20.00 i TV4.

Foto: IBL

Annons