Let's Dance-Ellen till sjukhus: "Har ingen kraft"

Let's Dance-Ellen till sjukhus: "Har ingen kraft"

Nu är det bara fem par kvar som tävlar i Let's Dance. För varje vecka som passerar så blir konkurrensen och pressen hårdare. Ellen Bergström har blivit matförgiftad inför kvällens program och är inte alls i form för att dansa.

I kvällens avsnitt av Let’s Dance ska alla deltagare framföra två danser var. Mer än halva programmet har passerat och slutet är nära. Pressen är högre än någonsin på deltagaran och deras dansare. Under torsdagen var Ellen Bergström, 27, på en gala där det bjöds på skaldjur till middag – någonting som hon idag ångrar att hon åt.

Under dagen berättar Ellen på sina sociala medier att hon blivit matförgiftad och att hon ligger utslagen i sin loge och kan därför inte träna.

”Ligger i logen. Varit på sjukhuset, har fått nån infektion i tarmen av ett ostron jag åt igår”, skriver hon på Instagram.

Att hon fått en infektion i kroppen påverkar inte bara hennes välmående utan det påverkar också framförandet av kvällens danser då hennes ork är långt ifrån vad den brukar vara.

“Har bara orkat repa 1 av våra 2 danser. Inte så kuligt…min kropp har ingen kraft. Så fort jag gör en ansträngning så slår hjärtat i 180…tagg…a…”, skriver hon.

Vid 18.30, alltså bara 1,5 timme innan live sändning i TV4 publicerade hon ytterligare en bild med texten: “Vill ha en spruta i stjärten med massa vitaminer och energi… febern är borta nu i alla fall, men fortfarande så slö…”

Förhoppningsvis kommer Ellen att orka framföra sina danser och hålla sig kvar i tävlingen ändå. Förra veckan kammande hon hem säsongens första tiopoängare, håll tummarna för att hon kan dansa sig till ännu en ikväll.

Foto: IBL

LÄS OCKSÅ: Ellen Bergström stöttas efter påhoppen: ”Gör så klart ont”

SE OCKSÅ: Ellen Bergström om uppbrottet: “Jag ville inte göra slut”

Ellen Bergström om uppbrottet: "Jag ville inte göra slut"
Slå på ljud
Ellen Bergström om uppbrottet: "Jag ville inte göra slut"
Slå på ljud

FRÅN FÖRSTASIDAN