ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Magdalena Graaf visar upp sitt nya boende efter flytten – se bilderna här

21 sep, 2022 
Magdalena Graaf
Magdalena Graaf sålde nyligen sitt radhus för att ge sig ut på nya äventyr.
Nu visar hon upp sitt nya boende.
Se bilderna här!
Annons
Magdalena Graaf om Alex Schulman: ”Pirrig”Brand logo
Magdalena Graaf om Alex Schulman: ”Pirrig”

Magdalena Graaf, 47, träffade i fjol sin stora kärlek Louie Marti, 44. Detta ett år efter sin separation från Filip Larsson, 47. De hade varit förlovade i tio års tid men kom tillslut till en punkt då de valde att gå skilda vägar.

Även Magdalena och Louie är förlovade – sanningen är den att Louie friade till sin kärlek på ett kebabhak! Snacka om att välja sina tillfällen!

Paret ser lyckligare ut än någonsin och planen är att gifta sig redan i höst och bröllopsplaneringen är i full gång!

Annons

Magdalena har sålt sitt radhus – dit flyttar hon nu

Som om inte planeringen av ett bröllop vore väl så är Magdalena mitt uppe i en flytt. Det var nyligen som hon kom med nyheten att hennes radhus låg ute till försäljning.

Och inte långt efter nåddes vi av radhuset var sålt till en lycklig köpare.

Anledningen till flytten är för att barnen ska ha närmare till skolan. Hennes nya trerummare i Djursholm är däremot aningen mindre än vad huset hon nyligen sålde.

Annons

– Det är klart att det blir ju trångt. Det blir mycket mindre, som att leva i en båt kan jag tänka mig. Men så är livet, det är det jag har råd med i det här området och där de vill bo. Det är där de är skrivna så då får man anpassa sig, säger hon och fortsätter:

– Jag tror att jag flyttar redan första veckan i oktober så det är snabba puckar. Nu måste jag försöka tänka compact living här hur man gör så mycket utrymme som möjligt på en liten plats. De har väl massa sånt på IKEA så jag får gå någon kurs, berättar Magdalena i en intervju med Hänt.

Nu visar Magdalena upp sin nya lägenhet

När Hänt träffade på henne på premiären av Bränn alla mina brev så har hon satt ett datum för flytten.

– Jag har precis köpt en lägenhet i Djursholm och sålt mitt hus. Så den 15:e nu, drar jag iväg på nya äventyr, berättar hon.

Nu visar hon dessutom upp bilder på sin nya bostad på sin blogg.

Vi på Hänt önskar stort lycka till med flytten!

Annons

FOTO: Karin Törnblom/TT

Magdalenas lägenhet
Magdalenas lägenhet
Annons
Magdalenas lägenhet
Magdalenas lägenhet
Annons
Annons