ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Magdalena Graaf och Louie gifter sig – tankarna kring äktenskapsförordet

08 sep, 2022 
Magdalena Graaf och Louie Marti
Magdalena Graaf och Louie Marti satsar på ett höstbröllop utomlands.
I en intervju med Hänt berättar Magdalena nu detaljerna om den stora dagen samt tankarna inför att skriva äktenskapsförord.
– Jag tycker det känns jättestabilt, lugnt och trevligt, säger hon till Hänt.
Annons
Louie Marti om relationen till Magdalenas barn: "Som en cirkus"Brand logo
Louie Marti om relationen till Magdalenas barn: "Som en cirkus"

Magdalena Graaf, 47, fann kärleken i Louie Marti, 44, våren 2021. Kärlekssagan började med att Louie läste Magdalenas bok och självbiografi Det ska bli ett sant nöje att döda dig. Boken kom att väcka starkt intresse i Louie som därmed kontaktade Magdalena. Kärlek uppstod och några månader senare gick Louie ner på knä när paret besökte ett kebabhak i Stockholm.

Magdalena Graaf och Louie Marti gifter sig

Sedan dess har Magdalena och Louie varit förlovade och nu vaknas det bröllop för turturduvorna. I en intervju med Hänt berättar Magdalena om glädjen över att kärlekslivet blomstrar.

– Jag tycker att det går bra, jag tycker att vi har landat väldigt fint. Det är väl alltid lite så där i början när två gamla människor ska hitta rätt väg. Men jag tycker det känns jättestabilt, lugnt och trevligt, säger Magdalena.

Annons

Om bara några månader väntas Magdalena och Louie bli äkta makar, något som hon först berättade för Klick. När Hänt når henne berättar hon vidare om bröllopsplanerna.

– Jag vet inte hur det är med corona och sånt men det är klart att vi ska gifta oss. Men ja nu i höst har vi tänkt och det känns jättemysigt. Vi har sagt utomlands och så har vi sagt att vi ska göra något för familj och vänner sen nästa sommar, säger Magdalena till Hänt.

Så ni åker iväg bara ni två?

– Nja kanske några till av de närmaste.

Det blir inget storslaget med massa gäster?

– Absolut inte, jag är lite för gammal för det.

Tankarna kring att skriva äktenskapsförord

I intervjun med Klick berättar Magdalena att paret planerar att äga allting tillsammans vilket skulle innebära att några äktenskapsförord inte skrivs.

Annons

”Vi kommer gifta oss i november och allt vi har kommer vi äga tillsammans”.

Men när Hänt når Magdalena utvecklar hon svaret och menar att de blivande makarna inte bestämts sig kring hur det blir med den saken.

– Jag vet inte, vi har nog inte tänkt på något sånt. Jag ska äga allt och han får inget, säger Magdalena och skrattar.

Hon fortsätter:

– Nej men jag vet inte, vi har inte tänkt i de banorna. Vi tar det som det kommer.

Vi önskar er i alla fall stort lycka till och håller tummarna för att ni får en magisk dag!

FOTO: TT

Annons