Magdalena Graafs lycka – dit flyttar hon efter försäljningen: ”Det jag har råd med”

Magdalena Graaf
Exklusivt

Magadelna Graaf har nu sålt sitt radhus i Täby och dessutom hunnit köpa sig ett nytt boende.
I en intervju med Hänt berättar hon om lyckan – men också känslan över att flytta mindre.
– Det är det jag har råd med i det här området, säger Magdalena.
Louie Marti om relationen till Magdalenas barn: "Som en cirkus"
0:55

Efter reklamen: Louie Marti om relationen till Magdalenas barn: "Som en cirkus"

(0:55)

Slå på ljud

Efter tio år som förlovade bröt Magdalena Graaf, 47, och Filip Larsson, 47, upp år 2020. Året därpå fann Magdalena i stället kärleken i Louie Marti, 44, och just nu är paret i full gång med bröllopsplanering då de satsar på att bli äkta makar redan i höst.

Magdalena Graaf bekräftar – radhuset i Täby är sålt

Efter uppbrottet med Filip köpte Magdalena ett radhus i Täby, men nyligen avslöjade hon att bostaden låg ute till försäljning. Anledningen till att Magdalena bestämt sig för att flytta beror på att barnen vill ha närmare till skolan.

När Hänt når Magdalena är hon nyligen hemkommen från Italien, där sonen Tristan Hedman, 17, signat med en fotbollsklubb. Dessutom visar sig husförsäljningen ha gått strålande.

– Jag mår jättebra faktiskt, jag är på ett bra ställe i livet. Allting känns bra, jag sålde mitt hus igår. Och så har jag köpt en lägenhet, eller jag köpte en lägenhet innan så vi flyttar om fyra veckor. Det blir härligt för barnen. Jag tar det här beslutet för deras skull, de vill närmare sina kompisar och sin skola, säger Magdalena.

Charlotte Perrellis besked efter knölen i bröstet

Se klippet här!

Oron över att flytta mindre: ”Det jag har råd med”

Den nya lägenheten, som ligger i Djursholm, är något mindre än vad Magdalena är van vid.

– Det är klart att det blir ju trångt. Det blir mycket mindre, som att leva i en båt kan jag tänka mig. Men så är livet, det är det jag har råd med i det här området och där de vill bo. Det är där de är skrivna så då får man anpassa sig, säger hon och fortsätter:

– Jag tror att jag flyttar redan första veckan i oktober så det är snabba puckar. Nu måste jag försöka tänka compact living här hur man gör så mycket utrymme som möjligt på en liten plats. De har väl massa sånt på IKEA så jag får gå någon kurs.

Försäljningen av radhuset har gått lika bra som Magdalena hoppats och nu väntar spännande tider i det nya boendet. Sambo på pappret blir hon däremot inte med fästmannen Louie.

Flyttar du och Louie ihop nu?

– Vi har så många olika boenden, så på papper inte men vi bor med varandra vart vi ens befinner oss.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN