ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sarah Dawn Finer stoppas – berättar om dystra beskedet: ”Mina barn..”

09 okt, 2022 
Sarah Dawn Finer
Sarah Dawn Finer är i full gång med att planera sin julshow med Tareq Taylor.
Men nu möts vi av ett tråkigt besked.
Nämligen att hon stoppas från julshowen.
Annons
Cherrie om relationen till Sarah Dawn Finer: ”Blir stel”Brand logo
Cherrie om relationen till Sarah Dawn Finer: ”Blir stel”

Den folkkära Sarah Dawn Finer, 41, är en av Sveriges mest populära artister. Sångerskan har flera bollar i luften och förutom att driva den populära podden Talk to me så är Sarah även en av jurymedlemmarna i Talang på TV4.

Artisten har också varit en tippad favorit att ta över rollen som allsångsledare efter Sanna Nielsen. På Instagram har Sarah dock förklarat att det inte är hon som kommer att ta över stafettpinnen.

”Nej, det blir inte jag som leder er i Allsång nästa sommar!”, skrev Sarah på Instagram-story i samband med att rykten började spridas.

Sarah Dawn Finers glädjande besked med Tareq Taylor

Nyligen möttes vi av den fantastiska nyheten att Sarah ska göra en julshow med ingen mindre än stjärnkocken Tareq Taylor, 53. Enligt ett pressmeddelande kommer duon bjuda publiken på en julshow som kommer innehålla ”musikalisk glädje”.

”Tillsammans skapar de en underhållande showkväll fylld av julmusik, humor, värme, god mat och oväntade överraskningar”, stod det i pressmeddelandet.

Annons

– Det blir mycket från den amerikansk jazzjulen som vi båda älskar, men också soul och humor. Gästerna kommer få åka med på en resa i sång och mat, sa Sarah Dawn Finer till Aftonbladet.

Sarah Dawn Finer stoppas – berättar tråkiga beskedet

Men nu kan vi mötas av en tråkig nyhet. Nämligen att hon stoppas från julshowen. Det var när Tareq och Sarah gästade Nyhetsmorgon som artisten delade med sig av det tråkiga beskedet att hon inte kan åka på en turné runt om i landet med julshowen.

– Jag är inte på en plats där jag kunde åka på en turné. I år jag har inte den situationen med mina barn och jag vill gärna vara hemma och de är för små. Men någon annan gång absolut.

FOTO: TV4

Annons