Sara Bolays utseendeförvandling – oigenkännlig på nya bilden

Sara Bolay

Sara Bolay är känd från reality-programmet Ex on the beach.
Men under en bild på stjärnan är det nu många som reagerar på att hon ser annorlunda ut.
”Trodde inte det var du”, skriver en följare.
Slå på ljud

Tv-profilen Sara Bolay har varit med i reality-serien Ex on the beach ett flertal gånger och är förutom sin medverkan i programmet känd för sina tidigare kärleksrelationer med realitystjärnona Haidar Juma och Alex D'rosso.

I ett inlägg på Instagram delar hon nu med sig av en insikt hon fått. Det är under en bild på när hon står på stranden som hon skriver:

”Jag tänkte på en sak. Jag kan ha fel men ibland känns det som att vi först kollar oss i spegeln och sen känner efter hur vi mår. Vi tittar först tittar och känner efter sen. Men egentligen borde det vara tvärtom. Att vi först känner efter hur vi mår och sen tittar hur vi ser ut. Jag tror nämligen vårt mående speglar hur vi ser ut.”

Hon fortsätter.

Bianca Ingrossos nya ord om aborten – nu förklarar hon

”Oavsett form på kroppen, vikt, längd eller utseende så är det alltid vackert att må bra. Fokusera på att må bra istället för att vara snygg så kommer du bli snygg automatiskt.”

Hon avslutar sedan med att uppmana sina följare att bara omge sig av människor och saker som påverkar de positivt.

”Var med vänner som BARA får dig att le, skratta och känna kärlek. BARA. Omge dig bara med människor som får dig att känna bra känslor i kroppen. BARA. Även på sociala medier. Följ och titta bara på de personer som får dig att känna JA, YES och ger dig styrka. BARA. När vi matar oss med allt detta så är det även det som kommer spegla sig. Förr eller senare. För rätta mig om jag har fel, men så länge man vattnar en blomma med rent vatten kontinuerligt och har den i frisk och ren luft så blommar den livet ut”, skriver hon.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Följarnas starka reaktioner efter Saras bild

Det insiktsfulla inlägget får hennes följare att själva börja fundera, och många tackar även Sara för att hon tagit sig tid till att skriva det.

”Men gud vad fint Sara! Borde vara fler som skriver sånt här! Man är aldrig ensam om detta. Och glöm inte att du är sjukt fint”, skriver bland annat en följare till realitysjärnan.

Men i kommentarsfältet är det också många som reagerar på något helt annat. Flera av följarna noterar nämligen att Sara ser annorlunda ut på bilden jämfört med hur de är vana vid att se henne, och flera skriver till och med att de inte känner igen henne.

”Varför ser det inte ut som du?”, skriver en följare.

”Wow såg inte ens ut som du. Tänkte vem är detta?", skriver en annan.

På andra bilder har följare skrivit att de tycker att hon redigerar sina bilder för mycket.

”Du är vacker på riktigt men du ser inte ut som på den här bilden Sara, synd att du känner att du måste redigera dina bilder så mycket”.

Varpå Sara svarar:

”Låt folk redigera hur mycket de vill, snälla är det polisen eller? Har jag gjort ett brott? Man börjar ju undra”.

LÄS OCKSÅ: Sara Bolay och Nina Glimsells relation idag – efter storbråket

LÄS OCKSÅ: Sara Bolay avslöjar nya detaljer om uppbrottet med Haidar Juma

SENASTE NYTT!