Idol 2023 marknadsföring banner

Sara Bolays relation till Alex D'rosso idag

19 okt, 2020 
Sara Bolay och Alex D'rosso var ett par för två år sedan.
Nu berättar Sara hur deras relation är idag.
Annons
Josephine Qvist om nya killen efter uppbrottet från Stefan Warg
Josephine Qvist om nya killen efter uppbrottet från Stefan Warg

Alexander D'rosso och Sara Bolay hittade varandra i Ex on the beach 2018. Men förhållandet tog sedan slut och efter det hittade Sara kärleken på nytt, i tv-profilen Haidar Juma. Paret gick dock skilda vägar i augusti.

Sara har tidigare berättat för Hänt att hennes relationer påverkats av att hon är svartsjuk av sig.

– Jag är svartsjuk av mig. Jag är speciell när det kommer till att dejta mig. För mig är det jätteviktigt med trygghet, speciellt om man bor i två olika länder. De två senaste personerna som jag dejtat som varit med i tv har ju bott i Sverige medan jag har bott i Dubai, och det har varit riktigt jobbigt, sa Sara till Hänt i en intervju och fortsatte:

– Och det är ju jobbigt oavsett om personen heter Alex D’rosso eller Haidar Juma.

Sara och Alex möttes återigen i Celebrity Ex on the beach 2020, och då verkar det som att de inte setts sedan uppbrottet. På pressträffen inför Celebrity Ex on the beach berättade Alex om relationen till sitt ex.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

– Jag och Sara har haft en bergochdalbana. Vi var aldrig tillsammans men vi hade en ganska intensiv relation, sa Alex till Hänt då och fortsatte:

– Det var egentligen från förra säsongen som vi träffades och sen när vi kom tillbaka så åkte jag och hälsade på henne fram och tillbaka i Dubai.

Distansen gjorde det svårt

Alex förklarade då att distansförhållande inte var lätt.

– Den här skillnaden blir väldigt väldigt stor. Speciellt också för att hon är en väldigt emotionell människa som kan gå från ett till hundra väldigt snabbt, sa han då.

Nu har även Sara uttalat sig om relationen till Alex. Det är under en frågestund på Instagram som Sara får frågan hur det ser ut mellan henne och exet idag.

Sara svarar:

”Det är helt normalt. Vi är inte ovänner och inte heller bästa vänner, haha. Men jag har inget emot honom eller har något illa att säga om honom”.

Hon fortsätter med att önska honom det bästa i livet:

Annons

”Han var faktiskt en bra kille, trogen och snäll mot mig. Önskar han all lycka”, skriver hon.

FOTO: DPLAY

Annons