LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sanningen om Tinget i Farmen – här ligger det egentligen

13 mar, 2023 
FARMEN 2023, SANDRA ÖDER
Tingen i Farmen går som på löpande band just nu i upploppet till den stora finalen.
Nu kan Hänt avslöja var Tinget egentligen ligger!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Återblick av Melodifestivalen 2023Brand logo
Återblick av Melodifestivalen 2023

Den här säsongen av Farmen har bjudit på allt möjligt mellan himmel och jord. Vi har fått se starka vänskaper, djupa diskussioner, otrohetsrykten och dramatiska bråk.

Något som också sticker ut för den här säsongen är alla avhopp. Faktum är att hela sju personer valt att kasta in handduken självmant och därmed fått lämna tävlingen.

Det som händer när man lämnar självmant är egentligen inte så mycket mer än att man inte får någon ekonomisk ersättning och att man inte får komma och kolla på finalen.

Annons

Sanningen om Torpet – här ligger det egentligen

Något som kännetecknar Farmen är att det inte alltid är som det ser ut på tv. Bland annat har Hänt kunnat avslöja sanningen om var Torpet egentligen ligger.

I programmet sägs det ofta: "Nu är det dags att bege er till Torpet” och så promenerar deltagarna iväg. Samma sak gäller när de kommer tillbaka från Torpet. Då kommer de gående på den klassiska grusvägen som leder in till gården Norra Brandstorp.

Med andra ord får tittarna intrycket av att Torpet ligger på gångavstånd från Farmen. Men så är inte fallet! Torpet ligger flera mil bort från den riktiga inspelningsplatsen, faktum är att det är så långt så du måste köra bil i 45 minuter för att ta dig dit.

Så om det är 45 minuter med bil till Torpet så kan man ju tro att det är ungefär lika långt även till Tinget – platsen där alla tävlingar utspelar sig. Men så är det faktiskt inte.

Här ligger Tinget egentligen – nu avslöjas det

Det är nu deltagaren Sandra Öder, 26, som kan avslöja sanningen om Tinget. Faktum är att det är väldigt nära Farmen och deltagarna promenerar dit varje gång de ska dit.

Annons

”Är det långt från Farmen till Tinget?”, undrar en av Sandras följare.

”Inte så långt, vi går dit!”, svarar Sandra och visar även upp en bild där man ser tydligt var Torpet ligger.

SANDRA ÖDER
Här ligger Tinget!

FOTO: TV4

Annons