RobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinson
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Deltagaren avslöjar sanningen om örådet – som inte visas i tv

20 nov, 2022 
robinson 2022
Det är mycket som sker i Robinson som tittarna aldrig får se. Här är sanningen om öråden.
– Det här ger ju tillfälle till att tissla och tassla lite, berättar Robinson-Ulf.
Annons
Verkliga anledningen till Julies avhopp i Gränslandet – efter romansryktet med ValentinoBrand logo
Verkliga anledningen till Julies avhopp i Gränslandet – efter romansryktet med Valentino

Årets säsong av Robinson är i full gång och under årens lopp har vi fått se alla möjliga skandaler och bortklippta scener.

I år utspelar sig säsongen i Malackasundet i Malaysia och deltagarna befinner sig på olika öar. Även om tanken är att deltagarna ska bo på öar så har det inte alltid varit så. Säsongen som sändes i våras spelades in Karibien och veteranen Mattias Pettersson, 52, avslöjade då att allt spelades in på fastlandet.

– Nu var det ju faktiskt inga öar utan det var fastland på båda. Det brukar ju vara öar. Fast alltså det var ju långt ut åt helvete, långt ut från civilisationen, berättade han för Hänt.

Robinson-Mattias ilska mot örådet

När det kommer till Robinson så är det oftast väldigt oförutsägbart. Det kan komma in brev och twister och beslut som plötsligt ska fattas. När det kommer till öråden är det också mycket överraskningar och twister som gäller.

Annons

Veteranen Mattias vet hur det känns att sitta i ett öråd och så kommer en twist som gör att man blir utröstad. Det hände nämligen för honom i vårens säsong då han var med för andra gången.

– Jag förstår att det är ett tv-program och det ska vara kul att se, det är ju det som är huvudsaken liksom. De gör ju allting för tittarnas skull egentligen, det ska vara bra tv. Men jag tycker att de går lite för långt med twistandet. Jag tycker att de styr för mycket. Alltså de kan styra väldigt bra vem de vill ha fram egentligen i Robinson, sa han till Hänt om utfallet i örådet.

Sanningen om öråden i Robinson – bluffen avslöjad

I kvällens avsnitt av Robinson är det återigen öråd som står på agendan. Tittarna får se ungefär 15 minuter av vad som händer på örådet, men sanningen är att det egentligen tar betydligt längre tid. Dessutom blir det en del pauser och nu avslöjar Ulf Ström, 65, att det även tisslas och tasslas lite.

Annons

– Under ett sådant här öråd blir det ju lite pauser och det bryts och Petra får meddelanden och annat. Det här ger ju tillfälle till att tissla och tassla lite på bänken, säger Ulf i Valentino Deminas Youtube-serie Robinson exclusive.

Att det tisslas och tasslas verkar dock vara något som produktionen lagt märke till och i det senaste örådet gjorde de allt i sin makt för att stoppa deltagarna från att prata med varandra.

– Det var helt omöjligt. Alltså våra deltagaransvariga stod ju precis bredvid oss och så fort det blev paus gick de fram till oss och vaktade oss. Vi kunde inte prata med varandra över huvud taget, förklarar Sofia Spendler, 31, i Valentions serie.

FOTO: TV4

Annons