Artikeln innehåller reklamlänkar

Sanningen om avhoppet i Bonde söker fru: Nu berättar hästbonden

Hästbonden Andreas från Järna skulle ha varit med i 2018 års Bonde söker fru men berättar nu varför han valde att hoppa av programmet.

Hästbonden Andreas från Järna skulle ha varit med i årets Bonde söker fru men berättar nu varför han valde att hoppa av programmet.

I våras skakades TV4:s dejtingserie Bonde söker fru av ännu ett avhopp. Bara dagar innan inspelningarna skulle börja valde en bonde att lämna serien.

– Av personliga skäl vill han inte medverka i programmet. Det är något som vi så klart respekterar. Vi hade en dialog med honom bara för några dagar sedan. Det blev ju en tråkig överraskning så klart. Vi hade hoppats att han skulle kunna och vilja vara med. Det är en tråkig nyhet, förklarade Clara Tengbom, exekutiv producent för Bonde söker fru då till Expressen.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Nu väljer hästbonden och Järna-bon Andreas, 45, att träda fram och berätta om varför han valde att hoppa av.

– Jag kommer inte vara med i programmet under hösten för jag träffade en tjej under våren som jag tänkte satsa på och vi umgicks ett tag men insåg ganska snart att vi inte funkade så bra ihop och var i olika faser i livet, säger han i ett klipp som TV4 lagt ut på sin Instagram.

Andreas, som till vardags även är veterinär, fortsätter berätta att han trots avhoppet ändå hoppas kunna hitta den rätte.

– Jag har jobbat under sommaren och kört på och ser fram emot en höst där jag förhoppningsvis kommer att träffa kärleken i alla fall.

Även förra året drabbades Bonde söker fru-produktionen av ett avhopp. Leonora Vilhelmsson, 41, meddelade då att hon inte tänkte vara med i programmet eftersom hon, i smyg, hade börjat träffa en av sina brevskrivare, Louise Eriksson, som hon senare förlovade sig med. Men förhållandet höll inte och nu får Leonora Vilhelmsson en ny chans i årets Bonde söker fru och ersätter därmed Andreas.

”Jag kan inte avslöja än varför hon är med när vi ju egentligen redan har våra åtta bönder klara men hon ska vara med – och den här gången hela vägen. Leonora är årets revanschbonde och nu ska jag göra allt jag kan för att även hon ska hitta kärleken. Den stora kärleken”, skrev Bonde söker fru-programledaren Linda Lindorff, 46, i sin blogg i maj.

Hör Bonde-Andreas själv berätta om avhoppet för Hänt:

LÄS OCKSÅ: TV4-bonden Sigrid Bergåkra visar upp nya kärleken

LÄS OCKSÅ: Fick nobben i Bonde söker fru – försöker igen med bonde-Nils

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!