Artikeln innehåller reklamlänkar

Fick nobben i Bonde söker fru – försöker igen med bonde-Nils

Nils Oredsson från Bonde söker fru 2016 har en hemlig beundrare. Yvonne Malmqvist har inte kunnat sluta tänka på Nils sedan hon var med i Bonde söker fru.

Nils Oredsson från Bonde söker fru 2016 har en hemlig beundrare. Yvonne Malmqvist har inte kunnat sluta tänka på Nils sedan hon var med i Bonde söker fru och bjuder nu in honom till TV3:s dejtingprogram Hemliga beundrare.

Den skånska skogsbonden Nils Oredsson, 53, var inte en av bönderna vi fick följa i tv under Bonde söker fru 2016, istället följde vi hans kärleksjakt i det webbsända tv-programmet Kärlek åt alla i TV4 Play. En av kvinnorna Nils Oredsson dejtade i programmet var Yvonne Malmqvist, 50, från Älvsjö i Stockholm. Men paret fann inte varandra då och sedan kamerorna slocknade har båda varit singlar.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Men skam den som ger sig!

I kvällens avsnitt av Hemliga beundrare på TV3 vill Yvonne Malmqvist återuppta kontakten med Nils Oredsson igen. Under åren som gått har hon utbildat sig till stenläggare, precis som Nils, för att kunna dela hans intressen.

– Vi har så mycket gemensamt nu som gör att det är därför jag vill träffa han idag, säger Yvonne Malmqvist till programledaren Malin Gramer, 40.

Det är en märkbart spänd Nils Oredsson som anländer till hotell Scandic Anglais i Stockholm, där programmet spelas in. Men han är hoppfull inför den hemliga dejten, och önskar nu kunna hitta kärleken.

– Det är väl en jag hoppas att det är, det ska bli väldigt skoj att träffa henne! säger han.

Han har däremot ingen aning om vem han ska träffa, och när Yvonne Malmqvist gör entré är reaktionen minst sagt obefintlig, men han går fram och ger Yvonne Malmqvist en kram.

– Han är fortfarande lika snygg och lika reserverad och lika tyst.., konstaterar Yvonne.

När Nils Oredsson frågar hur det kommer sig att hon vill träffa honom berättar Yvonne om sitt nya yrkesval.

– Jag tycker jättemycket om det som vi upplevde tillsammans och det du visade fram av dig själv, att du har väldigt goda egenskaper som jag såg och som gjorde att jag nu har utbildat mig och verkligen kan väldigt mycket om kompost till exempel, säger hon och fortsätter:

– Det är jätteviktigt att vi har mer gemensamt, det är därför jag har valt just dig.

Men vad Nils Oredsson känner för sin hemliga beundrare Yvonne Malmqvist får ni se i Hemliga beundrare klockan 21.00 på TV3, Viafree och Viaplay…

Se Nils och Yvonnes möte här:

LÄS OCKSÅ: Efter svåra olyckan: Därför bär Farmen-Jocke solglasögon

LÄS OCKSÅ: Malin Gramer förvånad – efter TV3:s fråga

FOTO: TV3

FRÅN FÖRSTASIDAN