Artikeln innehåller reklamlänkar

Malin Gramer förvånad – efter TV3:s fråga

Programledaren Malin Gramer är lycklig över att vara tillbaka i Paradise hotel, något hon inte trodde var möjligt efter att sonen Leo föddes.

Programledaren Malin Gramer är lycklig över att vara tillbaka i Paradise hotel, något hon inte trodde var möjligt efter att sonen Leo föddes.

Malin Gramer, 40, är tillbaka och gör sin sjätte säsong som programledare för Paradise hotel. Detta efter att ha varit mammaledig med sonen Leo, 1. Men även om det säkert känns naturligt för de flesta tittare att se Malin Gramer leda den populära dokusåpan igen, var det inget hon själv väntade sig att få göra ännu en gång.

– När jag blev gravid tänkte jag att det var sista gången jag skulle göra Paradise hotel. Då hade jag förlikat mig med det, förklarar Malin Gramer för Hänt.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Hon fortsätter:

– Sen när jag väl fick frågan igen så tänkte jag bara ”Gud vad roligt” och när jag väl var där var det mycket roligare än hur jag kom ihåg det.

Även om hon älskar Paradise hotel vet inte Malin Gramer om hon kommer tillbaka efter årets upplaga:

– Det beror helt på. Det är många saker som ska klaffa. Familjen, om jag ens får frågan igen… Det är svårt. Jag har heltid på radio och har Hemliga beundrare på TV3 också.

Men det handlar inte om att programledaren tycker att det blir för mycket att göra två realityserier samtidigt:

– Det är två helt skilda program. Jag tycker det är jättekul att kombinera de grejerna och få se både riktiga, riktiga människor, som Hemliga beundrare, när någon verkligen är så kär i någon annan och så sårbar, jämfört med nån som är en riktig player i Paradise Hotel och mest vill bli känd. Det är två helt skilda världar, fascinerande och roligt.

Nej. Den huvudsakliga orsaken till att Malin Gramer kanske skulle tacka nej till Paradise hotel är att hon är mån om sin egen relation med fästmannen Carl Falk, 37.

– Det gället att hela tiden pussla för att få ihop livspusslet, men jag tycker vi är väldigt bra just på att vårda relationen. När vi är barnfria stänger vi av telefonerna. Då är det liksom bara vi, förklarar hon.

Malin Gramer erkänner:

– Sen är jag extrem. Om vi har sprungit om varandra i fyra dar kan jag vara lite gnällig och tycka ”nu har vi inte setts”, medan han kan tycka att ”ok, det var ju bara några dagar sedan”. Det gäller att hela tiden ha en öppen dialog och prata, och vi ser varandra när vi väl ses.

Paradise hotel har premiär idag klockan 22.00 på Viafree, TV3 och Viaplay.

Programledaren Malin Gramer.

Malin Gramer tillsammans med fästmannen Carl Falk på Ellegalan 2017. 

Malin Gramer på TV-galan Kristallen.

Malin Gramer med familjen på Kolmården 2017. Nytillskottet Leo i Carls famn.

LÄS OCKSÅ: Malin Gramer avslöjar: Därför är bröllopsplanerna på is

LÄS OCKSÅ: Hänt avslöjar: Därför återvänder Robin Mos Andersson till Paradise hotel

FOTO: TV3, IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN