LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Malin Gramer avslöjar: Därför är bröllopsplanerna på is

25 aug, 2018 
Hans & Anna Shimoda
Malin Gramer ska gifta sig med musikproducenten Carl Falk, men nu avslöjar hon varför bröllopsplaneringen har legat på is.
Malin Gramer ska gifta sig med musikproducenten Carl Falk, men nu avslöjar hon varför bröllopsplaneringen har legat på is.
Annons

Hon syns lite överallt, tv-profilen Malin Gramer, 40. Hörs hon inte i kommersiella radiokanalen Vakna med NRJ så guidar hon tittarna i hyllade och stundtals kritiserade realitysåpan Paradise Hotel. Ett uppdrag hon dock fick stå över förra säsongen då hon var mammaledig med sonen Leo, 1. Istället var det Rebecca Stella Simonsson, 32, som tog över rodret efter att tidigare ha ansvarat för webbtv-programmet Studio Paradise.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det var ju lite annorlunda den här gången. Jag har varit hemma och fött barn, men det är väldigt roligt att vara tillbaka. Det hade jag nästan inte trott, jag visste inte om jag skulle få komma tillbaka. Så när frågan kom blev jag glad, säger Malin Garmer som i skrivande stund är förkyld.

Malin Gramer tycker att årets säsong av sexsåpan är väldigt bra. Kanske den bästa.

– Jag tror att man som tittare kommer att tappa hakan. Det är snabba vändningar och numera är det så att de som är med vet exakt vad de måste göra och prestera för att sticka ut. Det blir många intriger och mycket svartsjuka.

Annons

Inspelningarna ägde som vanligt rum i Mexiko vilket naturligtvis strulade till det hela i och med att Malin Gramer då hade en liten son som krävde uppmärksamhet.

– Leo var med, men det var så klart svårt. Men jag fick hjälp och det gick bra. Men min pojkvän Carl kunde inte vara med, han hade annat att göra. Ingen har ju något nio till fem-jobb, säger Malin.

Pojkvännen, eller rättare sagt fästmannen, Carl Falk, 37, jobbar med musik och jobbade bland annat mycket med Avicii innan han tragiskt gick bort i april i år.

– Det var fruktansvärt, det går inte att beskriva… Svårt att greppa, säger Malin.

I april i år friade Carl Falk i samband med att Malin Gramer fyllde 40 år med stor fest.

– Det känns fantastiskt! Jag visste från första stund att han är mannen i mitt liv. Så underbart, sa Malin i Aftonbladet.

Nu är frågan om förlovningen mynnar ut i ett romantiskt bröllop?

– Vi försöker styra upp någon form av bröllop. Vi har halkat efter lite i planeringen på grund av att vi har renoverat hemma. Men vi diskuterar om det ska bli i Sverige eller utomlands. Vi får se, men det ska kännas spontant och kul, det får inte vara stelt och tråkigt, säger Malin Gramer som slår fast att det oavsett ska äga rum nästa år.

Förhoppningsvis är hon också lite piggare då.

– Det har varit dåligt med nattsömnen, men nu är det lite bättre. Peppar, peppar… När han börjar förskolan nu så hoppas jag att blir bättre!

Malin Gramer har sedan tidigare en son och Carl Falk en dotter.

FOTO: IBL

Annons