TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV3:s ändring av Paradise hotel – glädjande framtidsbeskedet

20 aug, 2018 
AvStina Dahlgren
Paradise hotel söker nya deltagare
Det blir ännu en säsong av Paradise hotel! Detta avslöjade den tidigare deltagaren Aina Lesse, redan innan TV3 hade hunnit gå ut med det.
Annons

Den tredje september har den nya säsongen av Paradise hotel premiär. Förra veckan släpptes samtliga deltagare till dokusåpan och det var en hel del välbekanta namn som dök upp på pressträffen. Bland annat Marcelo Peña som tidigare varit med i både Big brother och Temptation island, och Jennifer Karlsson som även hon varit med i Temptation island.

Malin Gramer, 40, är tillbaka som programledare och gör sin sjätte säsong. Nyligen avslöjades det att det blir två gamla deltagare som kommer att leda efterprogrammet Studio paradise, nämligen Smail Alihodzic och Aina Lesse. Nu avslöjar Aina att TV3 planerar för ytterligare en säsong!

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Eftersom jag tydligen inte kan få nog av Paradise Hotel så är jag även igång med castingen och söker nya deltagare”, skriver hon på sin Facebook.

TV3 bekräftar för Hänt att de planerar för en ny säsong. Susanne Nylén är presschef på TV3 och förklarar varför de redan nu har börjat förbereda ytterligare en säsong.

Annons

”Paradise hotel är verkligen flaggskeppet i sin genre av kärleksreality och vi fortsätter satsa stort så att inte tittarna behöver vänta och längta för länge”, skriver hon i ett mail till Hänt.

De söker redan nu nya deltagare då säsongen kommer att sändas i vår, en förändring då programmet de senaste åren endast sänts på hösten.

”Med ett så välkänt format som Paradise hotel känner vi att det håller för både vår- och höstsäsongen. Vi har verkligen skapat stjärnor genom det här programmet och ser fram emot att skapa fler stjärnor på realityhimlen.” skriver Susanne Nylén.

Klicka HÄR för att söka till den nya säsongen av Paradise hotel.

Studio paradise har säsongspremiär den 5 september på Viafree, Därefter sänds det varje onsdag.

Paradise hotel har säsongspremiär den 3 september på Viafree, TV3 och Viaplay.

FOTO: IBL, Facebook

Annons