TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Paows ex Mattias Coleman klar för Paradise Hotel 2018

16 aug, 2018 
Malin Ljung
Mattias Coleman är deltagare i Paradise Hotel 2018
Paradise Hotel 2018 kommer vara proppfullt av kända deltagare. En av de som presenterats är Paulina "Paow" Danielssons ex Mattias Coleman.
Annons

Det närmar sig avspark för Paradise Hotel 2018, och namnen som hittills släppt bjuder på både nya ansikten och starka profiler. Bland andra är Marcelo Peña och hans flickvän Nina Glimsell med, och även Jennifer Karlsson som tidigare varit med i Temptation island har befunnit sig i Mexiko. Övriga tjejer som presenterats är Stephanie Bergström, Ida Asperud och Danileja Djordjevic.

TV3 har precis börjat smyga ut vilka killar som kommer vara med från början; Edin Jasarevic, Lukas Holm – och Paulina “Paow” Danielssons ex Mattias Coleman som ifjol var med i Temptation Island.

– Om jag skulle beskriva mig själv med tre ord så är det energisk, omtänksam och självklart en romantiker, säger han i en video på Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Mattias Coleman och Paow gjorde slut efter Temptation Island-inspelningen efter att ha varit ett par i ett drygt år. Hon har själv deltagit i Paradise Hotel tidigare och avslöjade redan i våras att hennes ex skulle vara med i kommande säsongen.

Annons

– Jag är 100 procent straight, jag gillar tjejer. Men jag hade nog velat vara bi om man hade kunnat välja, va fan, då hade man få det bästa av båda världarna, skrattar Mattias Coleman.

Han passar även på att avslöja sina hemligheter i sängkammaren, och de går inte hand i hand med hur han uppfattar sig själv som person.

– Bara för att jag är en romantiker betyder det inte att jag alltid är snäll och romantisk i sängen. Jag älskar att ta saker till nästa nivå. Om du vågar ge dig på, you’re in for a treath, avslutar han sin presentationsvideo.

TV3 kommer att presentera fler namn de kommande dagarna, det återstår att se om det är namn som tittarna sedan tidigare följt…

FOTO: TV3, Ibl

Annons