Skrällen: Här är alla deltagare i Ex on the beach All stars 2018

Alla deltagare i Ex on the beach all stars 2018

Gamla deltagare är tillbaka i nya säsongen av Ex on the beach som just nu håller på att spelas in, eller Ex on the beach All stars som programmet kommer att heta!

Under onsdagsmorgonen kom skrällbeskedet – en ny säsong av Ex on the beach spelas in just nu, och deltagarna ärav några av såpavärldens absolut största profiler.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut!

När Discovery presenterade höstens program under en pressträff släppte de en bild på deltagarna för vad de kallar Ex on the beach All stars. Där kunde man se bland andra Jasmine “Jasse” Gustafsson, Erik “Snygg-Erik” HaglundAndrijano “The Adinator” Mijanovic och Alex D’Rosso.

– Jag tycker det är jättehärliga namn till årets säsong. Det blir en all star-säsong och många ansikten kommer kännas igen av våra hängivna tittare. Det är lite som en present till alla fans, säger Therese Lindström som är presskontakt på Discovery.

Ex on the beach har under sina tidigare säsonger varit en succé bland tittarna och har varit ett av de mest streamade programmen. Det är också anledningen till att de nu satsar på en säsong med redan välkända profiler.

– Det är den största såpan och då får man de största stjärnorna ur såpavärlden just nu, säger Therese Lindström om de nya deltagarna.

Hon avslöjar dessutom att inspelningen är långt ifrån över.

– Det spelas in  i detta nu så jag får återkomma med mer information.

Ex on the beach All stars kommer att sändas på Kanal 11 och D play.

LÄS OCKSÅ: Hänt avslöjar: Temptation island-profilen klar för Paradise hotel

LÄS OCKSÅ: Avslöjat: Hon är första deltagaren i Paradise hotel 2018

FOTO: Kanal 11