LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Avslöjat: Hon är första deltagaren i Paradise hotel 2018

13 aug, 2018 
AvAgnethe Alm
Nina Glimsell Udovicic är en första deltagaren att avslöjas i Paradise Hotel 2018.
Nu avslöjas första deltagaren i Paradise hotel 2018. En person som ryktas ha hittat kärleken i programmet...
Annons

Nyligen släpptes trailern för nya säsongen av Paradise Hotel exklusivt för Hänt. Den 3 september får tittarna äntligen se de nya deltagarna göra entré på hotellet i Mexiko. Som vanligt utlovas intriger, kärlek, spel och pakter. Men årets säsong kommer vara lite annorlunda.

– Det är verkligen girl power i år, det är de som styr och ställer och de får makten redan första veckan, avslöjar programledaren Malin Gramer40.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Från och med i dag börjar TV3 avslöja årets deltagare. Och först ut är 23-åriga Nina Glimsell Udovicic från Göteborg.

– Jag älskar att vara dominant och jag älskar att sätta killar på plats, speciellt machokillar. Jag har väldigt mycket skinn på näsan, jag tar ingen skit från någon, säger Nina Glimsell Udovicic i introduktionsvideon som släppts på Paradise Hotels Instagram.

Ninas namn har varit på kartan den senaste tiden efter att hon lagt ut bilder på sig själv tillsammans med före detta Big Brother- och Temptation island-deltagaren Marcelo Peña, 27.

Annons

Bland både Ninas Glimsell Udovicic och Marcelo Peñas följare spekuleras det nu om Nina är Marcelos nya flamma. Och vissa har sina misstankar om att de ska ha träffats på Paradise hotel.

Följarnas misstankar grundar sig i att Marcelo och Nina alltid ses tillsammans på sociala medier och uppenbart är ett par. Bland kommentarerna på deras Instagramkonton uttrycker följarna sin glädje över att se dem ihop.

”Vilket jävla par! Så fina”, skriver en följare.

”Match made in heaven”, skriver en annan.

Marcelo Peña har tidigare varit tillsammans med Annica Englund, som han träffade när de båda deltog i Big Brother 2012. Efter deras uppbrott dejtade han bloggaren Nicci Hernestig, men kort efter att deras relation blivit offentlig fick den ett snabbt avslut. Nicci har nu hittat kärleken i ett annat känt ansikte, tv-profilen Ben Mitkus.

Enligt rykten ska även Marcelo vara med i Paradise hotel 2018, men det återstår att se…

Paradise hotel har premiär den tredje september på Viafree, TV3 och Viaplay.

Spana in Nina Glimsell Udovicic här:

FOTO: TV3

Annons