TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Hänt avslöjar: Temptation island-profilen klar för Paradise hotel

13 aug, 2018 
AvStina Dahlgren
Paradise hotel 2018
Paradise hotel har alldeles snart premiär. Redan nu kan Hänt avslöja en av deltagarna, och det är ett välbekant ansikte som kommer att synas på TV3 i höst...
Annons

Äntligen har TV3 börjat avslöja vilka som kommer att tävla i årets säsong av Paradise hotel! Först ut var Nina Glimsell Udovicic, 23, från Göteborg.

– Jag älskar att vara dominant och jag älskar att sätta killar på plats, speciellt machokillar. Jag har väldigt mycket skinn på näsan, jag tar ingen skit från någon, sa Nina Glimsell Udovicic i introduktionsvideon som släpptes på Paradise Hotels Instagram i samband med avslöjandet.

Även Stephanie Bergström kommer att delta i årets säsong av dokusåpan. Imorgon släpper de en tredje kvinnlig deltagare, men Hänt kan redan nu avslöja att det är ett välbekant ansikte som kommer att dyka upp i rutan i höst.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

På Paradise hotels Instagramkonto har de lagt ut en suddig bild som ledtråd till den tredje deltagaren. Enligt säkra källor ska tjejen på bilden vara Jennifer Karlsson, 29, från Karlstad. Hon var en av singeltejerna i fjolårets Temptation island, och nu fortsätter hon alltså på dokusåpaspåret.

Annons

Under hela veckan kommer TV3 fortsätta att presentera deltagare, och på fredag är det dags för den stora pressträffen då samtliga tävlande avslöjas. Och visst är man nyfiken på vilka alla deltagare är?! Om bara några dagar har vi svaret…

Paradise hotel har premiär den tredje september på Viafree, TV3 och Viaplay.

Spana in deltagaren Jennifer Karlsson här:

FOTO: Instagram, IBL

Annons