TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hänt avslöjar: Därför återvänder Robin Mos Andersson till Paradise hotel

28 aug, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Robin Mos Andersson ska vara med i nya säsongen av Paradise Hotel 2018
Paradise hotel 2018 drar igång med en ny säsong alldeles snart och många välkända ansikten dyker upp i tv-rutan. Nu kan Hänt avslöja att Robin "Mos" Andersson kommer tillbaka för en tredje säsong.
Annons

Hänt har redan avslöjat att de tidigare deltagarna från Temptation island Jennifer Karlsson och Marcelo Peña, 27, är klara för den nya säsongen av Paradise hotel 2018. Den 3 september drar den nya säsongen igång och dessa ansikten är inte de enda tittarna kommer att känna igen. Nu kan vi på Hänt avslöja att den tidigare deltagaren Robin “Mos” Andersson, 26, kommer vara med för tredje gången i ordningen. Tv-profilen har lite svårt att släppa taget om programmet och när frågan kom fanns det ingen tvekan om att han svar var ja.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Svaret är väl egentligen enkelt. Hade inget inplanerat i februari och fick frågan om att åka till Mexico i 1 månad till 30 grader och sol istället för att hänga hemma i Sverige och slasket, berättar Robin “Mos” Andersson för Hänt.

Eftersom att han är med för tredje gången vet Robin “Mos” Andersson exakt vilket äventyr han ger sig in på och huset i Mexico börjar kännas mer och mer som hemma.

Annons

– Det är en häftig resa man lär ha i livet. Paradise hotel känns som mitt sommarhus, säger han.

Det är inte bara deltagaren själv som känner sig hemma i produktionen, dessa känslor är ömsesidiga och en säsong av programmet utan Robin “Mos” Anderssons deltagande skulle bara kännas tomt.

– Det börjar nästan kännas omöjligt att göra en säsong av Paradise Hotel utan Mos medverkan. Ursäkta uttrycket men han är verkligen grädden på moset i programmet. Mos är lite för PH vad Meral var för Baren för de som minns den, säger Susanne Nylén, presschef på Tv3.

Robin “Mos” Andersson kommer att dyka upp som en joker under säsongen och det var meningen att produktionen skulle hålla det hemligt. Men efter att spekulationer börjat så valde de att dela med sig av nyheten.

– Planen var att hålla Mos hemlig lite till men nu är spekulationerna igång så vi kan bekräfta att han dyker upp även denna säsong, säger Susanne Nylén.

Paradise Hotel har premiär måndagen den 3:e September 22.00 på Viafree, TV3 och Viaplay

Paradise hotel 2018 – här är alla deltagare

FOTO: TV3 Sverige

Annons