Artikeln innehåller reklamlänkar

TV4-bonden Sigrid Bergåkra visar upp nya kärleken

TV4-bonden Sigrid Bergåkras nya kärlek

Efter uppbrottet med Pål Mases har Sigrid Bergåkra nu hittat kärleken igen. I månader har hon hållit honom hemlig, men nu visar hon stolt upp honom för första gången.

Hästbonden Sigrid Bergåkra, 45, gjorde succé i TV4:s dejtingsåpa Bonde söker fru 2016. Redan efter några avsnitt orsakade hon uppståndelse då hon tillbringade natten tillsammans med 23-åriga bonden Erik Bäckman. Trots det valde Sigrid ändå att dejta sina brevskrivare, men skickade därefter hem alla för att dejta Pål Mases, 50, som hon träffat på en hästtävling.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Men under 2017 tog relationen med Pål slut och därefter förklarade Sigrid för Hänt att hon aldrig varit så singel som då. Fram tills nu. Programledaren Linda Lindorff avslöjar att Sigrid hittat kärleken igen – och att hon hållit honom hemlig i månader.

In i hennes liv hade en man kommit som gav henne massor kärlek, glädje och en vänskap hon kunde lita på. Det här var nämligen en man hon känt sedan länge”, skriver Linda Lindorff på sin blogg.

Under kvällen har vi fått veta ännu mer om Sigrid Bergåkras nya kärlek. På en Instagram-live med Linda och Sigrid fanns den nya pojkvännen på plats.

Han heter Mattias och är dressyrryttare. Han har bland annat tävlat i VM.

– Vi jobbar i samma bransch, vi jobbar med hästar båda två, säger Sigrid som befinner sig med Mattias i ett stall i Enköping.

Sigrid och Mattias lever idag särbos, och för att ses så mycket som möjligt försöker de att träffas när de jobbar. Förutom att Sigrid och Mattias jobbar i samma bransch har de varit vänner i över 30 år.

– Så blev ni plötsligt kära, säger Linda Lindorff och Sigrid Bergåkra fyller i:

– Konstigt och galet på många sätt och vis. Men det är tryggt med någon man känner sedan barnsben.

Sigrid och Mattias har gått samma utbildning, han befann sig på hennes bröllop – och efter den här sommaren är de kära i varandra.

– Tänk att det tog 30 år innan ni förstod det, säger Linda Lindorff.

– Ja, det blir lite pinsamt, säger Sigrid som förklarar att det blir märkligt att visa sin kärlek framför alla i hästbranschen som tidigare känner dem som vänner.

– Det blir ju stelt, det var ångest innan tycker jag. Jag sa att ”det här är jag livrädd för med dig, tänk om det inte blir bra, och så mister man sin vän”. Men han sa att vad som än händer Sigrid så kommer jag alltid att vara din vän, fortsätter Sigrid.

Se Sigrid Bergåkras nya kärlek här:

Sigrid Bergåkra letade efter kärleken i Bonde söker fru 2016.

Sigrid Bergåkra och pojkvännen Paul gjorde slut 2017, och efter det berättade hon för Hänt att hon aldrig varit så singel som då.

Sigrid Bergåkra visar upp nya kärleken Mattias i en Instagram-live tillsammans med programledaren Linda Lindorff.

Sigrid Bergåkra medverkade även i Farmen VIP 2017.

LÄS OCKSÅ: Fick nobben i Bonde söker fru – försöker igen med bonde-Nils

LÄS OCKSÅ: Linda Lindorff avslöjar otroheten i Bonde söker fru

FOTO: Ibl, Insatgram

SENASTE NYTT!