Sanna Nielsens uppdrag efter Allsång på Skansen – nu är det bekräftat

Sanna Nielsen.

Sanna Nielsen tackade för sig i Allsång på Skansen sommaren 2022.
Nu verkar det som att hon har ett nytt uppdrag på gång.
Hon ska nämligen ut på en sommarturné!

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kiana Blanckerts sjukdomsbesked timmar innan Melodifestivalen: ”Virus”
0:24

Efter reklamen: Kiana Blanckerts sjukdomsbesked timmar innan Melodifestivalen: ”Virus”

(0:24)

Slå på ljud

Det var inför sommaren 2022 som Sanna Nielsen, 38, avslöjade att hon inte längre skulle leda det folkkära programmet Allsång på Skansen. I ett öppenhjärtligt meddelande på Instagram berättade hon att det var dags att lämna över stafettpinnen till någon annan och att hon istället skulle fokusera på nya drömmar.

Jag hade kunnat fortsätta som allsångsledare i flera år till men känner också att jag har fått göra så mycket roligt i programmet. Så många drömmar som har gått i uppfyllelse och efter den här säsongen är det dags för andra drömmar…Men innan dess ska vi sjunga tillsammans med hela hjärtat och njuta tillsammans.Tillsammans med er kära publik.Tack för förtroendet”, skrev Sanna.

Sanna Nielsens nya lyckobesked – första sommarturnén på 7 år

Nu verkar det som att Sanna har något nytt på gång. För första gången på sju år kommer nämligen Sanna kunna åka på turné över sommaren och nu slår hon till stort genom att besöka länderna runt om i norden!

Jag längtar efter sommaren. Kom och sjung med mig!!! Sanna Nielsen gör exklusiv sommarturné i Norden! För första gången på sju år kommer nu äntligen Sanna Nielsen att kunna ge sig ut på sommarturné med sitt band.

Fem exklusiva konserter blir det i Sverige och hon besöker även Norge och Finland under sin turné.

Sanna Nielsen kan äntligen åka på en roadtrip över sommaren, kul!

Pernilla Wahlgren leder Allsång på Skansen 2023

Men hur blir det nu med allsången då? Jo när Sanna lämnade över stafettpinnen var det inte till vem som helst. Efter månader av spekulationer kunde äntligen den nya programledaren presenteras. Och det blev ingen mindre än Pernilla Wahlgren, 55.

– Det är så stort, så hedrande och smickrande. Jag är så glad att axla den här manteln efter alla Allsångsledare som kommit före mig, sa Pernilla när hon gästade SVT:s Morgonstudion i samband med avslöjandet.

Men Sanna gav inte över facklan utan att ge sin efterträdare ett råd.

– Jag har ett råd. Det som alla sa till mig var att ”gör programmet till ditt eget så att publiken får lära känna vem du är”, sa Sanna till SVT.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN