LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sanna Nielsen om graviditeten – 4 månader efter sonen Gibsons födsel

16 feb, 2022 
Sanna Nielsen
Sanna Nielsen fick sonen Gibson i oktober 2021.
Nu berättar hon om graviditeten i ett inlägg på Instagram.
”När direktsändningen var igång låg jag i soffan och mådde illa”, skriver Allsång på Skansen-profilen.
Annons
Tone Sekelius blir första transpersonen i MelodifestivalenBrand logo
Tone Sekelius blir första transpersonen i Melodifestivalen

Sanna Nielsen och kärleken Joakim Ramsell träffades år 2008 när han var kapellmästare i hennes band och har nu varit tillsammans i över tio år.

I oktober förra året kom parets mirakel till världen, en liten son med namn Gibson, och Sanna har sedan dess delat med sig av ett par bilder på sonen och tillvaron. Nu berättar artisten om när hon insåg att hon var gravid – och det visar sig att Melodifestivalen har med saken att göra!

Sanna Nielsens fina hyllning till sonen Gibson efter turnén

Under november och december befann sig Sanna Nielsen på en julturné med titeln Min Sanna Jul. Hela familjen var med och Sanna fick en drös av hyllningar för sina framträdanden. Turnén avslutades bara ett par dagar innan julafton.

Annons

Hon valde då att publicera ett inlägg och det var minst sagt en rörd Sanna som förklarade sin kärlek för sonen.

”Jag har njutit när jag har sett dig vid sidan av scenen när du vill se när mamma och pappa spelar Drummer Boy. Jag har pussat på dig när jag har gått ut för att göra ett klädombyte och det första jag gjorde när jag gick av scenen och hoppade ur scenkläderna var att gå till dig”, skriver Sanna och tillägger:

”Jag älskar den här bilden och alla minnen vi redan skapat. Jag älskar dig. Du är det finaste vi har och idag firar du din första jul och jag min första jul som mamma”

Sanna Nielsens avslöjande om gravidlyckan med Gibson

Sanna som är en sann Melodifestivalen-veteran berättar nu att hon under förra årets tävling plötsligt började må illa hemma. Men det visade sig vara en graviditet!

Annons

”Bilden är från förra året, några timmar innan första deltävlingen av Melodifestivalen startade. Jag var pigg och glad. Jag var stand in för alla programledare om någon av de skulle bli sjuka”, skriver Sanna Nielsen och fortsätter:

”När direktsändningen var igång låg jag i soffan och mådde illa och tänkte att det var tur att de inte ringde mig idag… Illamåendet visade sig vara en graviditet och vår lille goding hade startat sin resa till oss. Idag är han i min famn och är med om sin första mello.”

Stort grattis till sonen!

FOTO: TV4 / TT

Annons