LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Sanna Nielsen om lyckan – premiär för nya turnén

01 aug, 2023 
Johanna Talamo
Sanna Nielsen
Den folkkära sångerskan Sanna Nielsen har länge varit ansiktet utåt för Allsång på Skansen och är aktuell i den kommande säsongen av Stjärnorna på Slottet.
Nu delar hon ett nytt glädjande besked: ”Så kul det ska bli!”
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sanna Nielsen bryter ihop: ”Tänk om Gibson kommer säga så”Brand logo
Sanna Nielsen bryter ihop: ”Tänk om Gibson kommer säga så”

Sanna Nielsen, 38, var under sex år, mellan 2016 och 2022 programledare för det populära programmet Allsång på Skansen. Hon har nu, som känt, gett över stafettpinnen till kollegan Pernilla Wahlgren och är aktuell i den nya säsongen av Stjärnorna på slottet. Nu delar hon ytterligare glädjande besked.

Sanna Nielsen om att gå vidare från Allsång på Skansen

Beskedet om att Sanna Nielsen avslutade sitt uppdrag som programledare för Allsång på Skansen delade hon då på sin Instagram, där hon bland annat skrev.

”Så kom dagen då jag bestämde mig för att det är dags att lämna över stafettpinnen. I år blir det min sjunde sommar som jag får vara er allsångsledare och det blir också min sista som allsångsledare. Det har varit och är en stor ära att få vara en del av Allsång på Skansen som jag älskar så mycket”, skrev Sanna då.

Sanna Nielsen medverkade nyligen i Tilde de Paulas talkshow Tildes, där hon dessutom hade sällskap av tv-profilen Pernilla Wahlgren. I programmet berättade hon mer om vad som låg bakom det tuffa beslutet som hon i slutändan känner var det rätta.

Annons

– Det är världens roligaste sommarjobb, så det är klart att det är ett svårt beslut att ta, sade Sanna då och fortsatte.

– Nu har jag gjort allt det som jag faktiskt drömt om, då är det ganska lätt att ta det steget för då har man redan flugit vidare till nästa dröm.

Sanna Nielsens nya glädjande besked

Sanna Nielsen har nu tagit ytterligare steg i karriären och är redo för att ge sig ut på nya äventyr. På sin Instagram delar hon nya glädjande besked – nämligen premiären för sin turné med start i Göteborg.

”Börjar bli redo för premiär i morgon! Så kul det ska bli! De flesta spelningar jag gör i sommar blir olika och det innebär olika förberedelser för varje gig och det är ju det som är så spännande med mitt yrke, i mitt tycke”,skriver Sanna och fortsätter.

Annons

”Att jag alltid får med mig något nytt ifrån varje spelning och att man alltid är på tårna inför varje konsert. I morgon tar jag med mina fantastiska musiker till Villa Belparc i Göteborg och jag ser så fram emot att få sjunga för er. Ta med er någon och sjung med oss! Varmt välkomna”

Sanna Nielsen intar scenen i Göteborg idag, måndag den 31 juli för att sedan resa vidare genom Sverige, med nästa stopp Öland. I kommentarsfältet på sin Instagram mottar hon en mängd varma lyckohälsningar från sina följare.

”Ha en fantastiskt premiär!”, skriver en följare.

”Fin! Lycka till imorgon och på hela turnén!”, hälsar en annan.

”Vi ses på tisdag på Öland. Längtar”, skriver en tredje.

FOTO: Karin Törnblom/TT/

Annons