Sanna Nielsen i tårar – starka erkännandet om sonen Gibson

Den folkkära artisten och programledaren Sanna Nielsen blev under 2021 mamma till sonen Gibson.
I en ny intervju delar hon nu med sig om sina starka känslor efter den stora livsvändningen.
Sanna Nielsen om hur mammarollen har förändrat henne som person
0:45

Efter reklamen: Sanna Nielsen om hur mammarollen har förändrat henne som person

(0:45)

Slå på ljud

Artisten Sanna Nielsen slog igenom redan som 11-åring och banade då vägen för en lång och framgångsrik karriär. Under åren har hennes låtar legat på svensktoppen flertalet gånger, och hon har också tagit hem vinsten i Melodifestivalen.

Sedan flera år tillbaka leder hon det ikoniska programmet Allsång på Skansen. Men i mitten i av juni kom chockbeskedet att Sanna slutar som programledare. På sin Instagram berättade hon om det tråkiga beskedet.

”Så kom dagen då jag bestämde mig för att det är dags att lämna över stafettpinnen. I år blir det min sjunde sommar som jag får vara er allsångsledare och det blir också min sista som allsångsledare”, skrev Sanna då.

Vem det blir som får ta emot stafettpinnen från Sanna spekuleras nu vilt om!

Därför har Sanna Nielsen valt att hålla sonen privat

Under förra året blev Sanna även mamma till sonen Gibson. I en intervju med tidningen Amelia har Sanna berättat om beslutet att hålla Gibson utanför offentligheten i den mån som går.

– Under Allsången kommer Gibson få titta på djuren, åka tuff-tuff-tåg eller käka. Han kommer ha det så himla mysigt och kolla på när mamma jobbar, men han kommer aldrig sitta i publiken och vara offentlig. Det är för hans skull. Han får välja själv sedan. Jag skriver gärna om honom, men vill hålla honom privat så länge det går, berättade Sanna då.

Därför vill inte Sanna att sonen Gibson ska synas offentligt

Se klippet här!

Sanna Nielsen i tårar efter erkännandet: ”Det har inte gått en enda dag då jag inte fällt en tår”

I en intervju med Hemmets Journal berättar Sanna nu om livet och hur det har förändrats efter att hon blivit mamma.

– Jag har blivit mycket mer emotionell sedan han kom. Det har inte gått en enda dag då jag inte fällt en liten tår. Livet har blivit så berikat med den här lille killen, säger hon.

Hon lägger inte lika mycket energi på små beslut längre, som exempelvis vilka kläder hon ska ha på sig när det vankas pressdag. Till Hemmets Journal berättar hon också att hon valde att leka med sin son istället för att lägga tid på att bestämma vilka kläder hon skulle bära inför intervjun.

– Till slut sa jag till Jocke att jag bara fick ta något imorgon bitti. Det får lösa sig och vet du, det gjorde mig ingenting, vilket är så skönt! Man får lite perspektiv på livet. Inte för att jag tar allt med en klackspark och allt annat blir oviktigt, men allt löser sig. Så har jag börjat tänka och det gör mig mindre stressad.

FOTO: TT, TV4

SENASTE NYTT!