Sanna Lundells kamp med barnen – efter Mikael Persbrandts flytt

Sanna Lundell & Mikael Persbrandt

Sanna Lundell och Mikael Persbrandt har varit ett par i 16 år och har också tre barn tillsammans. Men nu har Mikael flyttat. Nu berättar Sanna om kampen med barnen efter den stora omställningen.
”Jag är trött”, skriver hon.

Journalisten Sanna Lundell och skådespelaren Mikael Persbrandt har länge varit ett av Sveriges hetaste kändispar. I över 16 år har de varit ihop, och tillsammans har de barnen Igor, Lo och Fox.

Sedan flera år tillbaka bor de på gården Stora Lundby, men sedan en tid tillbaka är det bara Sanna och barnen som bor där. Anledningen är nämligen att Mikael har flyttat till Danmark.

Nu berättar Sanna om kampen med barnen efter Mikaels flytt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför flyttar Mikael Persbrandt – lämnar landet

Anledningen till att Mikael just nu befinner sig i Danmark är för att han håller på att spela in en serie. Han är nämligen aktuell med en roll i miniserien Den osannolika mördaren som handlar om ”Skandiamannen”, och inför flytten var han minst sagt väl förberedd.

Då han förstod att han skulle spendera en väldigt lång tid i grannlandet köpte han sig en husbil. Men inte vilken husbil som helst. Den nya bilen rymmer nämligen en 190-säng med en stor platt-tv monterad på väggen, ett badrum utrustat med dusch och tvättmaskin och ett kök fullt utrustat med kyl, frys och diskmaskin.

I tv-serien Biltokig, som sänds på Youtube och Facebook, berättar skådespelaren om sitt nya köp.

– Jag måste ju ha någonstans att bo i dessa tider. Det här blir ju mitt hem under en väldigt lång inspelning i Danmark, säger han i klippet.

Sannas kamp med barnen – efter Mikaels flytt

Men flytten har inte bara inneburit en stor omställning för Mikael utan även för Sanna. På hennes blogg skriver hon nu om kampen med barnen, och hur hon önskar att Mikael var hemma och kunde hjälpa henne med allt som händer på gården.

Exflickvännen Elin bryter kontakten med Paolo Roberto efter nya skandalen

”16 maj och vi har haft någon slags långhelg. I och för sig känns hela mitt liv som en långhelg. Barnen är av någon underlig anledning lediga hela j-a tiden. I olika omgångar förstås, och lediga och lediga, nån pluggar på distans, nån är lite snorig, nån har plötsligt studiedag eller temavecka eller nåt annat. Hade önskat mig åtminstone en månad av kärnfriska barn och rutinmässiga långa skol- och förskoledagar och därtill efterföljande aktiviteter skötta av pappan”, skriver hon innan hon fortsätter:

”Jo, men jag är lite trött. Lite trött på att morsa. Laga mat och städa och ta hand om gnäll och konflikthantera och se till att det finns toapapper och duschtvål och rena gympakläder och skapa mening och mål och aktiviteter som kan tävla mot skärmarna. Vill väl bara att M ska komma hem från Danmark.”

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrelli visar upp okända systern Caroline ”Kina” Björck

LÄS OCKSÅ: Carola Häggkvist visar upp lyxvillan i Sydafrika

SENASTE NYTT!