Sanna Lundells stora familjelycka med Mikael Persbrandt

Sanna Lundell och Mikael Persbrandt har varit ett par i många år nu. De har tre barn tillsammans och deras yngsta son Fox har just fyllt 3 år. Nu visar Sanna upp familjelyckan på sin Instagram.

Det är över 15 år sedan som journalisten Sanna Lundell och skådespelaren Mikael Persbrandt föll för varandra och blev kära. Sedan dess harhar de varit ett av Sveriges hetaste kändispar. Paret har tre barn tillsammans: Igor, Lo och Fox. Och sedan tidigare relationen med Willie Crafoord har Sanna även dottern Olga Crafoord-Lundell.

Mikael Persbrandts lättklädda bild

Sanna och Mikaels relation har varit allt annat än okomplicerad vilket hela landet har fått ta del av i olika medier. Paret har valt att gå skilda vägar både en och tbå gånger, men de har alltid hittat tillbaka till varandra. Så trots att det inte varit enkelt för dem genom åren så håller de ihop genom vått och torrt. Och nyligen beskrev Sanna deras relation som starkare än någonsin. Och på Alla hjärtans dag hyllade hon hyllade sin livskamrat, inte bara med ord utan hon delade även med sig av en minst sagt ovanlig bild på honom. Bilden föreställde nämligen Mikael naken på en häst och skrev:

”Vem går ens med på att lajva Putin naken på häst för att hans tjej såg ett vackert tillfälle att få tre extremt älskade i samma bild? Min kille förstås. Den roligaste, modigaste, vackraste jag mött. Happy Valentine Mikael. Alla dagar alltid.”, skrev hon till bilden.

Den som följer Sanna på sociala medier får sig en ordentlig inblick i hennes liv. Förutom att hon kan överraska med en lättklädd bild på Mikael ibland så delar hon även en del inlägg om sina barn. Tidigare i år skadade sig parets yngsta son Fox och då visade hon upp en bild på honom från sjukhuset där ena benet var gipsat.

LÄS MER: 21 svenska kändispar avslöjar: Så träffade vi kärleken
NU GRATIS

”Mammans hjärta gick sönder lite när tårarna bara forsade oavbrutet i tre timmar tills den snälla röntgensköterskan plockade fram en liten polisbil och man såg hur det lilla livstindret vaknade i blicken igen. Sen kom sorgen tillbaka med full kraft när han fick ligga alldeles stilla medan de fixade gipset”, skrev Sanna till bilden.

9 av 10 rekommenderar Svedea – försäkra din hund med upp till 30% rabatt. Klicka här!

Sannas familjelycka med Mikael

Nu har hon ännu en gång delat en bild på sin son, men den här gången är det roligare saker som sker. Han fyller nämligen hela tre år idag den 23 april och det firar mamma Sanna genom att beskriva vilken glädje och kärlek han skänkt henne och Mikael.

”I tre år har vi fått gåvan att följa dig. Pussa, krama, mata, trösta, mysa, krama, pussa, leka, springa, hoppa, skratta, bygga, ÄLSKA o vördnadsfullt se dig växa, knoppas, blomstra. Tänk att du var så liten och nu så stor. Tre år på jorden. En liten diamant. Största, varmaste lilla hjärtat. Som en shot av renaste lycka varje morgon när du vaknar o tittar in i mina ögon. GRATTIS baby Fox”, skriver hon till inlägget.

LÄS OCKSÅ: Patrick hoppar av Den stora hälsoresan

LÄS OCKSÅ: Filip bryter tystnaden om relationskampen

SENASTE NYTT!