Sanna Brådings ord om delad vårdnad av barnen: "Aldrig!"

För fem veckor sedan födde Sanna Bråding sitt andra barn. Nu berättar hon om relationen till barnens pappa, British Mbumba, och att hon aldrig kan tänka sig "varannan vecka-liv".

Sanna Bråding, 37, har två barn tillsammans med före detta pojkvännen British Mbumba, 39, sönerna Kane-Lee, 2,5, och lilla Lakkie-Bee, 5 veckor.

Just nu bor Sanna ensam med båda sönerna och livet som ensamstående mamma kan vara tufft. Till sin hjälp har Sanna Bråding sina föräldrar och pappan till barnen, exet British. I podcasten Livshjulet berättar hon mer.

– Jag har en jättebra relation med barnens pappa. Vi har liksom hängt i elva år, säger Sanna Bråding och påpekar att ingen av dem är ”redo att gå vidare”.

– Det är som att han finns där, men ändå inte. Det är lite svårt att förklara för människor som inte förstår. Men han finns där mer och mer, säger Sanna Bråding.

När programledaren Anna Hegestrand frågar vad som kommer att hända om British vill ha gemensam vårdnad reagerar Sanna starkt.

– Det har vi pratat om från dag ett och jag har varit som ”aldrig!”. Jag sa innan Kane-Lee blev till att jag kommer aldrig klara av att ha ett varannan vecka-liv för att jag vill inte förlora halva tiden av mina barns uppväxt, säger Sanna Bråding.

Läs mer: Sanna Brådings relation till barnens pappa. “Komplicerad”

Skådespelerskan berättar att hon gjort det tydligt för British Mbumba att han är välkommen till dem när han vill men att hon inte vill lämna ifrån sig barnen. 

Sanna menar också att hon är lycklig i den familjesituation hon har, trots att det inte blev som hon tänkt sig.

– Familjer ser olika ut. Det behöver inte vara sämre bara för att föräldrarna inte bor ihop, säger Sanna och fortsätter.

Läs mer: Detaljen i Sanna Brådings nya bild hyllas: ”Fantastisk”

Foto: Instagram, IBL

SENASTE NYTT!