TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sanna Brådings relation till barnens pappa: "Komplicerad"

20 feb, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Sanna Bråding berättar nu varför hon lever som ensamstående med barnen.
Annons

För ett par veckor sedan blev Sanna Bråding, 36, mamma för andra gången. Tv-profilen, som tidigare har sonen Kane-Lee, 2, tillsammans med före detta sambon British Mbumba, 39, fick ytterligare en liten son som nu har fått namnet Lakkie-Bee.

I början valde Sanna Bråding att hemlighålla vem som var pappa till Lakkie-Bee, men i januari avslöjade hon att det är British som är pappa även till hennes nyfödda son. Ex-paret är dock inte tillsammans och Sanna lever som ensamstående förälder till båda barnen. I ett inlägg på sin blogg svarar tv-profilen nu på frågor om barnens pappa och om varför han inte är så närvarande.

“Jag ser att många frågar efter pappa B, vart han är och hur relationen ser ut till honom. Jag känner att jag har sagt mitt om det redan, framförallt i mina filmklipp som jag länkat till under graviditeten på ”Gravid vecka för vecka”. Men jag förstår såklart att ni frågar i all välvilja”, skriver hon och fortsätter:

Annons

“Men han finns där. Han hjälper till på sitt sätt, men jag var redan inställd på att leva mycket med barnen själv. Så har det varit med Kane-Lee och så kommer det nog även att bli nu med båda.”

Sanna Bråding förklarar också hur hennes relation till ex-sambon ser ut just nu.

“Vi har en fin, ibland lite komplicerad, och säkert lite annorlunda relation i mångas ögon. Och resten lämnar jag osagt just nu. Jag vet inte hur framtiden kommer att se ut, men jag tar det för vad det är just nu och gör mitt bästa för att de ska få en fin relation resten av sina liv med sin pappa. Och detsamma önskar jag honom och mig”, skriver hon.

I ett klipp på Youtube-kanalen “Vecka för vecka” har Sanna Bråding också tidigare berättat varför hon och barnens pappa valt att inte vara tillsammans.

– British och jag träffades för 11 år sedan, och vi har verkligen gått igenom himmel och helvete tillsammans. Det är en person som jag älskar väldigt djupt, och han mig. Men vi har ändå haft vårt, och vi ska inte leva tillsammans, sa hon då.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

 

 

Annons