Gravida Sanna Bråding avslöjar vem pappan är

I flera månader har Sanna valt att inte berätta vem som är fadern till hennes andra barn. Nu berättar hon om relationen.

I september avslöjade TV-profilen Sanna Bråding, 36, i ett Instagraminlägg att hon var gravid med sitt andra barn, något som överraskade många eftersom hon lever ensam med sonen Kane-Lee, 2. Vem som är fadern till barnet, som är beräknat till den 27 januari, har Sanna valt att hålla för sig själv. Tills nu:

– Jag har valt att hålla hela vår familjebild ganska hemlig för vi var inte redo att gå ut med den, och jag kände att det var vår ensak, berättar hon i Youtubekanalen “Gravid Vecka för Vecka“.

Pappan, förklarar hon, är före detta sambon British Mbumba, 39, som hon även har Kane- Lee med.

– British och jag träffades för 11 år sedan, och vi har verkligen gått igenom himmel och helvete tillsammans. Det är en person som jag älskar väldigt djupt, och han mig. Men vi har ändå haft vårt, och vi ska inte leva tillsammans, berättar hon.

Sanna är tacksam över tiden de tillbringat tillsammans, och det faktum att de fick Kane-Lee, även om hon från start levt som en ensamstående förälder.

– Av olika anledningar klarade British inte av att finnas i våra liv just där och då, förklarar hon och understryker att hon har fått tillåtelse att berätta om relationen från exet.

– Vi har nog inte vetat själva var vi står, men det har känts för tidigt för att träffa andra. Han har varit här ibland, och vi har umgåtts, men vi har båda tänkt att det är slut. Och det har varit det, men det är ganska komplicerat. Det är inte så lätt att sätta en etikett på en relation, framförallt inte när man har barn, säger Sanna.

Hon förklarar att hon i mars fick ägglossning för första gången sedan sin första graviditet. Två månader senare var hon åter havande:

– När jag började fatta att jag var gravid så…. hela min värld rasade. Så kändes det. Jag tittade på den här stickan, Kane-Lee hade somnat, och jag satt på köksgolvet och bara grät, minns hon.

Sanna kände främst oro över hur hon ska få vardagen att gå ihop med två små barn, för att inte tala om hur Kane-Lee skulle ta nyheten:

– British kom hit den natten, och vi pratade. Han var nog lika chockad som jag. Men det gick snabbare för mig att förstå, och ta in allting, omfamna det.

När Sanna vaknade nästa morgon kände hon att hon fått en oväntad gåva:

– Jag började känna att det är ett mirakel. Det är fantastiskt att jag får chansen att få ett till barn med samma pappa. De kommer alltid kunna dela det här, att deras mamma och pappa inte lever tillsammans så traditionellt som alla andra. Så det blev bra, det blev fint.

LÄS OCKSÅ: Gravida Sanna Bråding kollapsade: ”Det högg till i magen”

Foto: IBL