Gravida Sanna Bråding kollapsade: "Det högg till i magen"

Sanna Brådings kropp sa ifrån. Nu berättar hon om kollapsen som ledde till att hon fick uppsöka sjukhus.

Gravida radioprofilen Sanna Bråding, 36, har tusen järn i elden. Hon har precis släppt boken “För mycket av allt” (Bladh by Bladh) och åker runt i landet och föreläser om sitt forna liv. Som ensamstående mamma till Kane-Lee, 2, är det stundtals mycket tungt att sköta all logistik och nyligen kraschade författaren.

Bokmässan 2016

Gravida Sanna Bråding behöver varva ner.

– Min kropp sa ifrån vid 19-tiden. Då högg det till i magen och de där kraftiga sammandragmingarna gjorde sig påminda precis som när jag väntade Kane-Lee. Allt slutade med att jag var tvungen att åka in och kolla upp att allt var ok, berättar hon på bloggen.

Pappan till Kane-Lee är Mbumba ”British” Mwasa och paret separerade 2015 men  Sanna vill inte prata om faderskapet till det nya barnet i magen. På bloggen har läsarna inte varit nådiga då de tycker “British” ska ställa upp mer för den hårt jobbande Sanna.

 Mbumba "British" Mwasa är pappa till Kane-Lee.

Mbumba “British” Mwasa är pappa till Kane-Lee.

– Jag vill bara säga att alla familjer ser olika ut och jag undanber mig negativa kommentarer om mitt barns pappa. Han har börjat steppa in mer och mer senaste tiden. Och i det kommer jag säkert få mer avlastning i de stunder jag känner att jag behöver, fortsätter hon.

Foto: IBL, Stella