TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Detaljen i Sanna Brådings nya bild hyllas: "Fantastisk"

03 feb, 2017 
Malin Ljung
Sanna Bråding golvade sina följare på Instagram med sin senaste bild. "Vilken fantastisk bild", är en av alla hyllningar hon fått ta emot efter publiceringen.
Annons

 

Tv-profilen Sanna Bråding, 36, hyllas till skyarna av sina följare på Instagram. Orsaken är en härlig bild som osar familjekärlek, som föreställer Sanna Bråding när hon ammar sina två söner, Kane-Lee, 2, och nyfödda Lakkie-Bee.

Till bilden skriver hon att det nyblivna tvåbarnslivet satt sina spår:

“En trött mamma. En omhändertagande storebror som lär lillebror allt han kan. Och en helnöjd lillebror“, skriver Sanna Bråding och taggar bilden med “morgonmys” och “blessed”.

LÄS OCKSÅ: Gravida Sanna Bråding kollapsade: ”Det högg till i magen”

“Känns ovanligt med bilder på mammor som ammar syskon. Heja dig! Heja moderskapet! Heja barn!”, skriver en följare.

“Vilken fantastisk bild! Så vacker, så stark. Vart stolt över den resa du har gjort, för se hur långt du har kommit, och resan är inte slut än”, peppar en annan.

“Vilken fin bild! Blir helt varm i hjärtat!”, skriver en tredje.

Den gemensamma nämnare för de över 100 kommentarer som kommit in i skrivande stund är att alla är överväldigade av det fina ögonblick Sanna Bråding delat med sig av.

STOCKHOLM SWEDEN 15-10-22 Pre-opening av nya Andys Lekland i Bromma Bilden Mbumba "British" Mwasa och Sanna Br??ding med Kane-Lee Br??ding Foto ?? Eero Hannukainen EEROBILD AB IBL
Sanna Bråding med sonen Kane-Lee och barnens far British.

LÄS OCKSÅ: Sanna Brådings namnändring – ber sin bebis om ursäkt

FOTO: Ibl

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons