Samir Badrans familjelycka efter förlovningen med Julia Sundquist

Julia och Samir

Det har gått snabbt för Samir Badran och Julia Sundquist.
Nu delar artisten med sig av ytterligare en familjelycka på Instagram.

503 Service Unavailable

Kärleken har vuxit fram snabbt mellan Samir Badran och Julia Sundquist – bara nio månader efter att de träffades för första gången friade artisten till sin flickvän i direktsänd tv när han jobbade med Talang.

– Julia, sen första gången vi träffades så har jag känt att det har varit något väldigt speciellt. Du är den starkaste och modigaste tjejen jag någonsin träffat och jag älskar dig så mycket, sa Samir Badran i programmet, innan han gick ner på knä.

Sedan Julia och Samir blev ett par har mycket hänt. Bland annat bestämde de sig tidigare i år för att lämna Stockholm bakom sig och flytta till hemstaden Linköping.

LÄS MER: Martin Stenmarcks avslöjande om äktenskapet

”Kan inte fatta att vi skapar ett hem ihop. För mindre än ett år sedan hade jag aldrig kunnat föreställa mig detta. Jag älskar dig, Samir Badran”, skrev Julia Sundquist i ett inlägg på Instagram då.

Samir Badran ska bli mäklare

I samma veva valde även Samir att göra en annan stor livsförändring, han valde nämligen att börja studera till mäklare och lägga musiken på hyllan. Samir har tidigare berättat om sitt beslut att helt byta karriär.

”Första dagen på mäklarutbildningen. Dax att gå vidare i karriären och göra något som jag älskat hela mitt liv. Fastigheter och lägenheter”, skrev han på Instagram i somras.

Även Julia har stolt kommenterat pojkvännens beslut.

– Älskling, vad fick du för betyg? VG, högsta betyg! Alltså du är så duktig, jag är så stolt över dig, sa Julia i en video på Instagram story efter att de fått hans betyg.

Samirs kärlek för Julias familj

Paret verkar helt enkelt väldigt lyckliga och kära. Samir verkar även tacksam för några personer som han fick på ”köpet” när han träffade Julia, nämligen hennes familj. Till en bild på hennes familj skriver han på Instagram:

”Min andra familj”.

Läs också: Julia Sundquist avslöjar sanningen om gravidryktet

Läs också: Samir Badrans besked om Talang efter mäklarstudierna