Samir Badrans nya kärleksbild – efter romansryktet: “Så söta”

Samir Badrans nya kärleksbild efter romansryktet med Julia Sundquist.
Efter romansryktena med 22-åriga Julia Sundquist har Samir Badran återigen delat en kärleksfull bild på Instagram – och följarna är nu övertygade om att kärlek finns i luften.
Annons

Artisten Samir Badran, 29, har varit singel i över ett halvår efter att relationen med Sigrid Bernson, 30, tog slut. Det var i januari som Samir bekräftade uppbrottet i ett inlägg på Instagram.

Annons

”De e hårt, jävligt hårt, men jag valde denna väg efter en hård jävla period i mitt liv och kände att jag behövde gå vidare. Jag kände inte att jag kunde ge mitt förhållande tillräckligt med tid och att jag behövde jobba mer med mig själv. Det är feeett jävla sorgligt och de kommer bli en jobbig tid ett tag framöver som man måste ta sig igenom men jag vet att detta var det bästa för oss båda även att det gör ont”, skrev han då.

Efter uppbrottet har både Samir och Sigrid kommenterat kärlekskraschen flera gånger, både i sociala medier och intervjuer. Bland annat rördes känslorna upp när Samir Badran kysste Bianca Ingrosso, 24, i ett avsnitt av Talang på TV4. Sigrid Bernson röt då ifrån i en video på sin Instagram story.

Annons
Annons

– Jag brukar inte säga ifrån, eller ens stå upp för mig själv, men i kväll gör jag det. Och jag säger att jag tycker inte att det är snyggt, sa Sigrid vid tillfället.

Samirs ord om relationen efter romansryktet

Det har nu gått drygt ett halvår sedan Samir Badran och Sigrid Bernson gjorde slut och hittills har det inte verkat som att någon av dem har träffat någon ny. Men nu tror fansen att Samir Badran har träffat kärleken på nytt.

För ett par veckor sedan började romansrykten cirkulera kring Samir Badran och en kvinna vid namn Julia Sundquist, 22, då artisten la ut en bild på Instagram där hon sitter i hans knä.

View this post on Instagram

marbella <3

A post shared by samir badran (@samirbadrans) on

Kommentarsfältet fylldes snabbt av kommentarer från nyfikna följare:

”Ny brud?”, undrade en person.

”Ny tjej redan?”, skrev en annan.

”Snyggt par”, konstaterade en tredje.

Samir Badran kommenterade senare relationen med Julia Sundquist i ett sms till tidningen Expressen.

”Vi har öppet förhållande. Asså vi gör vad vi vill men tycker om varann”, skrev han sms:et.

Fansen glädje efter nya kärleksbilden

Samir Badran har senare synts flitigt i Julia Sundquist Instagram-flöde – och nu har även Samir delat ännu en intim bild på sitt konto. På bilden ligger han på en klippa ihop med en kvinna, vars ansikte inte syns. Men tillsynes är det Julia Sundquist som ligger bredvid Samir med på bilden. Alltså samma kvinna som pekats ut som artistens nya tjej.

Till bilden har Samir Badran kommenterat ett hjärta, och följarna är nu övertygade att det är kärlek i luften.

”Så söta ihop”, skriver en.

”Love is in the air”, konstaterar en annan.

”Åhhh va roligt att du hittat en ny kärlek all lycka till er”, skriver ännu en.

View this post on Instagram

<3

A post shared by samir badran (@samirbadrans) on

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…