Samir Badrans drastiska beslut – därför tar han en paus

Samir Badran tar paus från sociala medier – två månader efter glädjande hälsobeskedet.
Efter en längre tids utbrändhet och tuffa känslor bekräftade Samir Badran för Hänt i våras att han var på väg tillbaka. Men nu ger han återigen besked om att han behöver ta en paus.
Annons

Samir Badran, 29, har haft ett intensivt och tufft år. Allting började i höstas när han tvingades berätta för sina följare att han behövde ta en paus från alla sina åtaganden på grund av utbrändhet. I ett inlägg på Instagram berättade han öppenhjärtligt om sitt mående.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

”Jag har stressat, festat, sovit dåligt, pressat mig själv till max, ätit dåligt, druckit mycket alkohol och levt utan någon som helst tanke på hälsa under stor del av mitt liv”, skrev han då och fortsatte beskriva hur dåligt han mådde:

Annons

”Kan beskriva känslan med att jag känner mig ”full”. Det snurrar i mitt huvud, min syn försämras konstant, jag har myrornas krig i mitt synfält”. 

Samir Badran har gått ut med att han lider av ögonsjukdomen Visual snow.
Samir Badran har gått ut med att han lider av ögonsjukdomen Visual snow.

Tuffa känslor efter uppbrottet från Sigrid

Bara några månader senare berättade Samir Badran att han och Sigrid Bernson, 30, valt att gå skilda vägar efter att ha varit ett par i två år. En av anledningarna till uppbrottet var just Samirs psykiska ohälsa.

Annons

”De e hårt, jävligt hårt, men jag valde denna väg efter en hård jävla period i mitt liv och kände att jag behövde gå vidare. Jag kände inte att jag kunde ge mitt förhållande tillräckligt med tid och att jag behövde jobba mer med mig själv”, skrev Samir på Instagram när han bekräftade uppbrottet.

Samir och Sigrid träffades när de medverkade i Let
Samir och Sigrid träffades när de medverkade i Let’s dance på Tv4.

Efter en tuff tid verkade det vända för Samir Badran under våren då han förklarade för Hänt att han äntligen börjat må bättre. Detta efter at han bland annat dragit ner rejält på festandet. Under tiden som Samir & Viktor-spelningarna var som mest intensiva ökade Samirs alkoholkonsumtion rejält.

Annons

– Jag festade varje dag. Jag festade och drack 20-25 gånger i månaden, berättade Samir Badran för Hänt i maj.

Samir drar i handbromsen igen

Men nu ger Samir Badran återigen besked om att han behöver ta det lugnt. I ett inlägg på Instagram förklarar han att han behöver ta en paus från sina sociala medier.

”PAUS NÅGRA DAGAR FRÅN SOCIALA MEDIER! Peace”, skriver Samir Badran i inlägget.

Orden om pausen möts nu av stöttande ord från Samir Badrans fans, som tycker att beslutet är helt rätt.

Annons

”Det gör du rätt i. Ha en underbar sommar”, skriver ett fan.

”Det behöver ni kändisar”, konstaterar en annan och ger en tumme upp.

FOTO: TT/Karin Törnblom

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…