Samir Badran i krismöte efter händelsen: ”Grov ångest”

Samir Badran om ovänatade krismötet efter festkvällen.
Samir Badran har efter tid av utmattning tagit sig tillbaka till musikscenen. Nu släpper han ny musik tillsammans med Viktor Frisk och förbereder sig inför sommarens turné. Men efter en festkväll har Samir tvingats till krismöte. Nu berättar han varför.
Annons

Efter ett tufft år höll Samir Badran, 28, i höstas på att bränna ut sig. På Instagram meddelade han att han skulle ta en paus från både arbete och festande.

Jag har stressat, festat, sovit dåligt, pressat mig själv till max, ätit dåligt, druckit mycket alkohol och levt utan någon som helst tanke på hälsa under stor del av mitt liv”, skrev han då.

Efter en tid av vila är nu Samir Badran tillbaka på scenen med parhästen Viktor Frisk, 24. Häromdagen spelade de på Gröna Lund och i sommar åker de på turné.

Men nu har Samir Badran råkat i onåd då han gått ut och festat – trots att han inte borde. På Instagram story berättar han att han skulle varit hemma och vilat upp sig från en förkylning, men att han istället gått ut och festat.

Jag har hört att de jag jobbar med är väldigt arga på mig. Jag förstår dem. Jag var ute och festade igår fast jag är sjuk”, säger Samir Badran och fortsätter:

Jag ber om ursäkt. Jag ska fan inte ens försvara mig. Är man sjuk då är man sjuk och då sitter man hemma och rullar tummarna och kollar på tv och blir frisk. Jag fattar det, helt ärligt alltså. Jag har grov ångest nu och jag ber verkligen om ursäkt till alla.”

Samir Badran ställde in på grund av sjukdom

Samir Badran lägger också upp en bild på Instagram story där han skriver att han ska ha krismöte om det som hänt. En stund senare utvecklar han vad krismötet handlar om.

Egentligen skulle jag åka till Mallorca idag och spela in en musikvideo till vår låt som släpps på fredag. Men jag sa att jag var sjuk, vilket jag är också. Jag har varit sjuk i två veckor. Och så har jag inte druckit på fett länge. Jag har inte festat på typ en månad, förutom Valborg”, säger han och fortsätter:

Men istället för att vara hemma och vila när jag är sjuk så gick jag ut och festade igår. Och då tycker självklart mitt skivbolag att jag är fett oseriös eller både jag och Viktor, som går ut och festar och skiter i vår release som är på fredag.”

Samir understryker att det hela handlade om ett misstag.

Jag gjorde ett misstag. En gång kan jag väl få göra det, utan att ni behöver döda mig allihopa”, säger Samir Badran.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…