Sigrid Bernsons gåva till Samir – efter Farmen VIP-vinsten

Sigrid Bernson skänker Farmen VIP-pengarna till forskning.
I kväll är det final i årets omgång av Farmen VIP i TV4. Efter en lång och hård kamp gör Sigrid Bernson, Isabel Adrian, Saga Scott och Anna Sahlene upp om förstapriset. Och säsongens sista avsnitt av Farmen VIP bjuder på flera överraskningar som ingen kunnat förutse.
Annons

Årets omgång av Farmen VIP har bjudit på en hel del överraskningar och ikväll, måndag, är det dags för final. Under flera veckors tid har kändisar kämpat för att sköta en gård som man gjorde för hundra år sedan. Av de tävlande är fyra personer kvar i säsongens sista avsnitt: Anna Sahlene, 43, Sigrid Bernsson, 30, Saga Scott, 29, och Isabel Adrian, 41.

I måndagen avsnitt av Farmen VIP är det kvartsfinal och semifinal innan den slutgiltiga finalen.

Annons

I början av programmet får Anna Sahlene veta att hon skickats direkt till final av de tidigare deltagarna. Kvartsfinalen står därför mellan Sigrid Bernson, Saga Scott och Isabel Adrian.

Annons

Där ska de på snabbast tid hugga sig genom en stock. Men Saga Scott chockar sina medtävlande genom att lägga ner yxan innan tävlingen börjar.

– Jag kommer inte göra den här tävlingen för jag känner att Farmen är mer än en tävling för mig. Och jag ser mycket hellre att du står i en final och faktiskt kan vinna det här, säger Saga Scott och vänder sig till Sigrid Bernson.

Hon fortsätter:

– Så jag vill inte fajtas mot dig, för jag vet att jag hade vunnit.

Skänker vinsten till välgörenhet

Därmed står semifinalen mellan Sigrid Bernson och Isabel Adrian. Tävlingen handlar om ögonmått och semi-finalisterna får väga och mäta upp en stör.

Annons

Där blir det Sigrid Bernson som vinner och får möta Anna Sahlene i finalen.

Först gör Anna Sahlene och Sigrid Bernson upp i de fysiskt krävande grenarna grinden och sedan sågen. Båda grenarna vinns av Sigrid vilket ger henne två poängs försprång inför husförhöret.

Det blir också de två poängen som slutligen ger Sigrid Bernson segern. Efter en jämn match i husförhöret utropar programledaren Paolo Roberto Sigrid Bernson som segrare av Farmen VIP 2019.

– Det känns som om jag drömmer. All den här jävla skiten varje dag, bajs, gå upp tidigt, jobba stenhårt, inte äta – det var fett värt det. Här står jag nu, och jag vann, säger Sigrid Bernson efter vinsten.

Sigrid Bernson om Samir Badrans sjukdom

Vinnaren i Farmen VIP får 200 000 kronor att skänka till valfri välgörenhet.

Annons

– Det var väldigt svårt att välja, men jag kommer att välja att ge pengarna till en väldigt liten organisation där det inte läggs så mycket pengar. Min pojkvän har en ögonsjukdom som heter visual snow och det finns bra forskning för det i USA. Så jag kommer att skänka pengarna dit för det finns många som behöver den hjälpen, säger Sigrid Bernson.

När Farmen VIP spelades in var Sigrid Bernson tillsammans med Samir Badran, 28. Relationen tog slut i januari i år.

Samir Badran har tidigare berättat om ögonsjukdomen som han lider av och önskat att det ska finnas mer forskning kring visual snow.

– Jag vill gå ut med det för att någon ska börja forska om det. Jag kanske inte hinner få hjälp under min livstid, men man måste lyfta upp den här sjukdomen så att folk tar den på allvar. Det finns många som är drabbade och som behöver hjälp, sa Samir Badran till Hänt 2017.

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…