Samir Badran bekräftar relationen med Julia Sundquist: ”Kär”

Julia Sundquist och Samir Badran
Samir Badran och Sigrid Bernson skapade stora rubriker då de valde att göra slut i januari. Efter att ha varit singel i strax över ett halvår berättar Samir att han nu har hittat kärleken på nytt i Julia Sundquist.
Annons

Det var i början av året artisten och influencern Samir Badran, 29, bekräftade att han och Let’s dance-profilen Sigrid Bernson, 30, gått skilda vägar efter två år tillsammans. Uppbrottet tog hårt på de båda och månaderna därefter har knappast varit fattiga på dramatik.

När Samir Badran kysste Bianca Ingrosso, 24, i ett avsnitt av Talang på TV4 tidigare i år blev Sigrid Bernson så pass upprörd att hon valde att kommentera ex-pojkvännens drag i medierna.

Annons
Annons
Annons

– Jag brukar inte säga ifrån, eller ens stå upp för mig själv, men i kväll gör jag det. Och jag säger att jag tycker inte att det är snyggt, sa Sigrid vid tillfället.

Bianca Ingrosso berättade senare att det aldrig var någonting mer än vänskap mellan henne och Samir Badran.

Annons

– Vi var aldrig heller på g. Vi hånglade som en rolig grej, sa hon i en video på sin Youtube-kanal i juni.

Samir Badran bekräftar relationen med Julia Sundquist

Efter att ha varit singel i över ett halvår började ännu ett romansrykte cirkulera kring Samir Badran för ett par veckor sedan. Detta efter att han la upp en bild på Instagram tillsammans med Julia Sundquist, 22. På bilden sitter Julia i Samirs knä och de ser väldigt kärleksfulla ut.

”Vi har öppet förhållande. Asså vi gör vad vi vill men tycker om varann”, skrev Samir i ett sms till Expressen efter att ha fått frågan om han och Julia är tillsammans.

View this post on Instagram

marbella <3

A post shared by samir badran (@samirbadrans) on

Tidigare i veckan la Samir Badran ut ännu en bild på Instagram tillsammans med Julia Sundquist. Han kommenterade själv bilden med ett hjärta och följarna blev övertygade om att det är kärlek i luften.

”Så söta ihop”, skrev en person i en kommentar.

View this post on Instagram

<3

A post shared by samir badran (@samirbadrans) on

Nu bekräftar artisten att han har inlett ett nytt förhållande med kvinnan som börjat synas allt mer i hans sociala medier-kanaler.

”Vi är tillsammans nu, och jag mår fett bra”, skriver Samir i ett meddelande till Expressen.

Även Julia Sundquist har för första gången uttalat sig om sina känslor för Samir Badran.

”Det känns så bra och jag är väldigt kär i honom”, skriver hon i ett meddelande till tidningen.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…