LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Saga Scotts besvikelse efter oväntade sjukdomsbeskedet: ”Enormt smärtsamt”

26 mar, 2018 
Saga Scott har tidigare berättar att hon lider av mystisk smärta i ryggen. Nu skriver hon återigen om problemen och smärtan, och vädjar om att någon ska ge henne hjälp.
Annons

Tv-profilen Saga Scott, 28, blev känd genom sin medverkan i Paradise hotel 2014. Redan i början av sommaren förra året berättade hon att hon lider av smärtor i ryggen, och nu lyfter hon ämnet igen på sin Instagram.

”Fan vad ledsen jag blir.. jag bara önskade jag visste vad som är fel med mig & min rygg. Det gör så in i helvetes ont”, skriver hon på sin Instagram.

Saga Scott förklarar att hon har sökt vård för sina problem, och sjukpersonal har både tagit blodprover och knäckt hennes rygg i hopp om att smärtan skulle försvinna.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Jag har testat allt men det är en enormt smärtsam värk. Jag hatar när detta händer för jag vet att jag bara kan vänta ut det, må skit & fortfarande undra vad felet är”, fortsätter hon.

Men trots detta hävdar hennes kiropraktor att det inte är något fel med Sagas rygg, men hon själv misstänker att det handlar om en reumatism.

”Jag känner bara fuck it jag ligger väl här då & bölar. Jävla fan. Om reumatiska sjukdomar är ärftliga.. ska man inte få en remiss till en röntgen om det kanske behövs? Eller ska man behöva åka i rullstol för att få den remissen?”

Foto: IBL, Instagram

Annons