LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Saga Scotts oväntade beslut – byter liv totalt: "Jag har bestämt mig"

13 feb, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Saga Scott har fått nog av sin kvävande ångest och byter nu karriär helt och hållet.
Annons

Tv-profilen Saga Scott, 28, känd från “Paradise hotel” och “Stjärnkusken” har ett tufft år bakom sig. Det var i maj förra året som hon meddelade på sin blogg att hon kände sig vilsen, att hon mådde otroligt dåligt  och tänkte ta ett steg tillbaka. Sedan dess har bloggen legat nere men hon har fortsatt att dela med sig på sitt Instagram-konto. Känslorna har varit upp och ner med återkommande ångest. Men nu har Saga fått nog av att må dåligt och har bestämt sig för att ta tag i det.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har på senaste tiden verkligen vaknat varje dag med kvävande ångest. Mest på grund av pengar, jobb som inte blivit av och därmed har jag begränsat mig, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Jobbet som influencer är en stor del av hennes ångest. Saga har därför bestämt sig för att hela byta bana och satsa på en helt ny karriär.

– Jag ska på onsdag testjobba i en butik, skriver hon.

Hon har fullt fokus på att lyckas och är taggad på att starta sitt nya liv – utan ångest.

– Jag behöver detta så mycket och nu ska jag ge järnet. Med en positiv inställning omfamnar jag min ångest och kväver tillbaka, jag har bestämt mig för att den ska bort.

Foto: IBL

Annons