LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Saga Scott drabbad av mystisk sjukdom: "Vill bara gråta"

11 jul, 2017 
Nu bryter tv-profilen Saga Scott tystnaden om sin mystiska sjukdom. Samtidigt har inte läkarna funnit svaret på vad som orsakar hennes enorma smärta.
Annons

Tv-profilen Saga Scott, 27, har den senaste tiden haft allt annat än turen med sig. Efter gallsten och misslyckade skönhetsingrepp i ansiktet hade vi hoppats på att oturen skulle vända. Men nu öppnar hon upp sig i ett inlägg på Instagram och berättar om den tuffa och smärtsamma sjukdomen, som ännu är okänd.

Saga misstänker att hon har reumatism, men hon har testats via blodprov flera gånger, och läkarna hittar inga tecken på någonting. Hon skriver att läkarna inte velat ge henne röntgen, men att hon nu ska be om det för att se om hon har fått samma sjukdom som sin mamma.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”För tillfället mår jag inte alls okej, jag vill bara gråta”, skriver Saga i ett inlägg på sin Instagram, och fortsätter:

“Min smärta sitter i ryggen främst, ibland i benen men det kommer innan förvarning och förstör allting för mig. Det värker i mitt skelett & jag kan inte leva normalt. Just nu är jag fan bara ledsen, för jag vill vara ute i solen & må bra… men i 2 dagar har jag sovit cirka 4 timmar på grund av min jävla värk. Inga värktabletter hjälper mig & det känns som att jag har inflammation i min rygg på något vis”.

Från sin blogg tog hon avstånd redan för två månader sen. Även där var det senaste hon uppdaterade oss om att hon mådde skit, men här på grund av något helt annat än smärtor i kroppen.

Annons

”Jag har till mestadels negativa känslor om mig själv & jag misstror folk. Jag tror människor ljuger för mig, manipulerar mig & på andra sätt går bakom min rygg & vill mig bara jävligt illa. Det är hemskt & jag har svårt att ändra tanken”, skriver Saga på bloggen, och fortsätter:

”Jag hade en liknande period som denna när jag var 19-20 år. Då var jag väldigt destruktiv i mitt beteende med alkohol & jag förstörd för mig själv i många relationer. Jag behövde någon slags kick i livet för att må bra & jag kunde inte sova utan att dricka ett glas vin. Det slutade med antidepressiva mediciner & sömntabletter. Efter information från läkaren att jag skulle dala och må sämre i 2 veckor kastade jag dom i toan & spolade dom dagen därpå.. PGA JAG INTE KUNDE må sämre, då hade jag tagit mitt liv.”

Kämpa på Saga! Vi hejar på dig och sänder världens största styrkekram!

FOTO: Ibl

Annons