LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Saga Scotts misslyckade ingrepp: "Helt förstört"

26 apr, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Saga Scott har gjort flera skönhetsingrepp i sitt ansikte efter "Paradise hotel", men resultaten har inte riktigt blivit som hon hoppats på. Nu visar tv-profilen upp de misslyckade förändringarna och varnar andra från att göra fillers.
Annons

Tv-profilen Saga Scott, 27, har synts i underhållande program som “Paradise hotel” och “Stjärnkusken”. Men bakom kulisserna har allting inte varit lika roligt.

Allt började när Saga Scott valde att göra flera skönhetsingrepp i sitt ansikte förra året, bland annat fillerinjektioner i kindbenen och i läpparna, samt botox i pannan. Men resultatet blev inte alls vad dokusåpaprofilen hade hoppats på. I stället för att känna sig fin, fick hon knutor i sina läppar, kindbenen fylldes med ojämnheter och flera injektioner hamnade alldeles snett.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Mina kindben var för högt placerade i mitt ansikte vilket har skapat ett ‘hål’ som andra behandlare har försökt att fixa till, men inte lyckats med för att det sitter för nära ögat. Det hålet har blivit för att jag fått för mycket fillers för högt upp. Jag har även fyra inre blåmärken i min underläpp som syns tydligt om jag blir varm, det gör också att läppen har fått en såkallad ‘snusläpp’, skriver Saga Scott i ett inlägg på sin blogg och fortsätter:

Annons

“Dessutom valde jag att behandla en rynka i pannan med botox, som tydligen borde placerats annorlunda på grund av att jag har kort panna… Men det tog ingen hänsyn till, utan då har det resulterat i att mina ögonbryn nu har sänkts och ögonlocken med. Så mitt ansikte var mer eller mindre helt jävla snett och för jävligt.”

Saga Scott blev direkt missnöjd med de misslyckade ingreppen, men när hon försökte kontakta kliniken slutade de svara. Enligt tv-profilen “jagade” hon personen som hade utfört ingreppen i en månad, utan resultat. Sedan de dåliga ingreppen har Saga Scott fått stora komplex för sitt vanställda ansikte, skriver hon.

Annons

Nu har profilen vänt sig till en annan klinik för att få hjälp med att rädda sitt ansikte. Samtidigt väljer hon också att visa upp misstagen som den första kliniken gjorde för att varna sina följare från att göra ingrepp.

“Här är bilder på mitt ansikte som verkligen jag har komplex över, som fel placering av kindben och även sneda läppar. Alla börjar vi någonstans men ansiktet kan bli helt förstört och jag är faktiskt väldigt ledsen och mår dåligt som fan”, skriver hon och fortsätter:

“Jag tycker verkligen det är jobbigt att visa dessa före bilderna för er eftersom jag mår sjukt dåligt över hur detta har blivit med mitt ansikte… Så jag vill att ni visar respekt. Jag vill dela med mig av detta för er skull så det inte händer er.”

Foto: IBL, Instagram

Annons