Saga Scott tvingas ändra livet efter nya diagnosen

Saga Scott drabbades av svåra smärtor i magen och kunde varken sitta eller ligga ner. Nu berättar dokusåpaprofilen att hon drabbats av gallsten och tvingas att lägga om sitt liv.

Tv-profilen Saga Scott, 27, känd från ”Paradise hotel” och ”Stjärnkusken”, har haft några tuffa veckor. I april berättade dokusåpastjärnan på sin blogg att hon gjort flera skönhetsingrepp i sitt ansikte, däribland fillerinjektioner i kindbenen och i läpparna, samt botox i pannan. Men flera injektioner hamnade snett och blev helt misslyckade.

Nu kommer nästa bakslag för tv-profilen. Några dagar före Valborgsmässoafton drabbades Saga Scott av svåra smärtor i magen, vilket ledde till att hon blev illamående och kräktes. Kort därefter eskalerade sjukdomstillståndet och blev bara värre.

“Jag började få ont under höger revben och mår allmänt konstigt. I samband med det fick jag nackspärr, trodde jag, men det visade sig vara ett av symptomen på att jag till nästan 100% har gallsten… Vilket gör ONT och är obehagligt”, skriver Saga Scott i sin blogg och fortsätter:

“Jag har och har haft feber från och till i tre dagar, men igår kväll blev smärtan värre… Jag kan knappt sitta eller ligga normalt.”

LÄS OCKSÅ: Saga Scotts misslyckade skönhetsingrepp: “Helt förstört”

I stället för ett härligt valborgsfirande runt en sprakande majbrasa med vänner och familj, tvingades Saga Scott ligga nedbäddad i sängen med smärtor. Vid sin sida hade hon pojkvännen, kusken Adrian Kolgjini, 23, som försökte hjälpa henne.

“Jag såg verkligen fram emot Valborg och att ha en kul kväll med mina vänner som styrt upp världens mest nice dag… Men istället får Adrian springa och fixa medicin till mig”, skriver Saga i sitt inlägg.

Nu väntar dokusåpaprofilen på att få göra ett ultraljud, men misstänker att hon har drabbats av gallsten. Gallstenar är ett slags kristaller som bildas i gallblåsan. Enligt 1177.se kan de göra väldigt ont men är oftast inte allvarliga.

LÄS OCKSÅ: Saga Scott redan lämnad av kärleken: ”Fy vad det suger”

Saga Scott tvingas nu att ändra om sitt liv för att undvika att drabbas av gallsten igen.

“Tydligen är kosten en stor faktor till varför man får gallsten, så jag ska försöka få en bättre livsstil och verkligen tänka på hälsan. Tyvärr glömmer man bort vad som är skadligt”, skriver hon på bloggen.

Krya på dig, Saga!

https://www.instagram.com/p/BSySy-2gbBh/?taken-by=sagascott&hl=sv

Foto: IBL

SENASTE NYTT!