Saga Scotts pojkvän har testats positivt för kokain – nekar till anklagelserna

Stjärnkuseken Adrian Kolgjini har testats positivt för kokain i samband med en travtävling. Nu talar han själv ut om anklagelserna och nekar.

I februari avslöjade Paradise Hotel-profilen Saga Scott, 28, att hon blivit tillsammans med travstjärnan Adrian Kolgjini, 24.

Men nu har pojkvännen i samband med travtävlingar på Jägersro i början av december, testats positivt för kokain. Men Kolgjini själv är inte sen med att träda fram och förklara att det hela måste bero på ett misstag.

– Nu vill jag bara rentvå mig själv. Jag satsar på min karriär i travsporten till 110 procent.

Jag är villig att bekosta att jag får lämna drogtest varenda tävlingsdag så att alla får se att jag absolut inte håller på med något sådant här, säger han till tidningen Sulkysport och fortsätter:

LÄS OCKSÅ: Stjärnan förgiftad under inspelningen av ”Stjärnorna på slottet”

– Jag hoppas alla förstår att jag aldrig skulle riskera att ödelägga min karriär med att hålla på med droger.

Några dagar innan tävlingarna på Jägerso åkte Adrian Koljini och Saga Scott till Helsingborg där de festade. Där menar Adrian att han kan ha fått i sig något ofrivilligt.

– Då åkte jag och Saga hem, tillbaka till Malmö. Det jag kan tänka mig har hänt är att det jag drack blivit spetsat med något. Mitt dricka eller Sagas eller båda tvås. Saga är liksom jag rätt så kända personer, offentliga personer. Jag kan ha råkat ut för någon som av någon anledning vill mig eller henne eller oss båda två illa, säger Adrian Kolgjini.

Men den snabba förklaringen spelar ingen roll. Adrian Kolgjini är nu avstängd från svensk travsport med omedelbar verkan.

LÄS OCKSÅ: Jonna Lundell om lyckade plastikoperationen: ”Vill vara naken framför Jocke hela tiden”

Foto: IBL