LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jonna Lundell om lyckade plastikoperationen: ”Vill vara naken framför Jocke hela tiden”

10 nov, 2017 
Jonna Lundell levde länge med olika storlekar på brösten. Efter ett stort missnöje tog hon tillslut tag i det, och fick en operation av Landstinget. Nu älskar hon sin kropp.
Annons

I Jonna Lundell, 23, och Saga Scotts, 28, senaste avsnitt av podcasten ”Jonna och Saga” diskuterar de skönhetsoperationer och kroppskomplex. Jonna berättar då om ett ingrepp som hon har gjort i sitt ena bröst.

– Jag har alltid haft jättestora bröst. Alltså jag hade c-kupa när jag var 10 år, säger Jonna i podcasten.

Men när Jonna gjorde slut med en tidigare pojkvän vid 14 års ålder rasade hon i vikt, och i samma veva minskade brösten. Eller, det var bara det ena bröstet som hängde med. Tillslut var det bröstet två kupor mindre än de andra.

– Jag mådde jättedåligt över det här. Jag hade svårt att ha bikini eller urringade tröjor. Jag dolde alltid det ena bröstet med armen, säger hon och fortsätter:

– Till slut sa jag det till Jocke, det var bara han och min mamma jag pratade med om det här, jag pratade aldrig med flera vänner för jag mådde så dåligt.

Annons

Till slut tog Jonna tag i det, hon gick till läkaren med sitt problem. Via landstinget fick Jonna då en bröstförminskning på det ena bröstet. Men efter operationen blev det inte alls som hon hade tänkt sig. Det blev oönskade ärrbildningar och ”hål” i bröstet, som hon beskriver det. Så efter det fick hon ännu en ny operation, och när hon gjort den började hon älska sin kropp.

– Jag vill vara naken framför Jocke hela tiden, gå i snygga underkläder, jag shoppade sönder underkläder! Jag kände mig så jävla fin!

Foto: Instagram, IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons