LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Saga Scotts chock efter misslyckade läppingreppet: "Herreguuuuud"

02 mar, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Efter att ha varit med om ett misslyckat skönhetsingrepp varnar Saga Scott nu sina följare för att göra samma misstag.
Annons

Tv-profilen Saga Scott, 28, som är känd från Paradise Hotel och “Stjärnkusken” delar stora delar av sitt liv med sina 300 000 följare på Instagram. Hon pratar öppet om hur hon mår och hennes livsbeslut, men också om hennes skönhetsingrepp både de lyckade och de mindre lyckade.

Saga har fillers i sina läppar sedan ett tag tillbaka och har inte riktigt lagt större åtanke vid hur stora hennes läppar är och hur hon faktiskt vill att de ska se ut.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Jag har gått till kliniker som format min läpp som de tycker och jag visste fan inte bättre…“, skriver hon på sin Instagram.

Nu har hennes underläpp blivit alldeles för stor och därför var hon under gårdagen på klinik för att tömma sina läppar på fillers.

“Den är helt massiv och svullnar upp när det blir kallt”, skriver hon.

Tv-profilen berättar att hon är nöjd med sin överläpp men den undre är inte som hon vill ha den. Efter att ha tömt läpparna på kliniken är Saga ordentligt svullen, hon visar upp det för sina följare och är ordentligt chockad.

“Herreguuuuud som jag ser ut för tillfället.”, skriver hon.

Hon passar även på att samtidigt varna sina följare för oseriösa kliniker och att gå till någon som lyssnar på en från början.

“Om man från början får till en bra klinik slipper man sånt här.”, avslutar hon.

Se de chockartade bilderna här:

Foto: Stella, TV3, Instagram

Annons