LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Så tycker Christian Bauers familj om Pernilla – kända släktingen

29 jul, 2023 
Amanda Rönnell
Pernilla Wahlgren Christian Bauer
Christian Bauer har välkomnats med öppna armar av familjen Wahlgren.
Men vad tycker egentligen Christians familj om Pernilla?
Nu avslöjar han familjens reaktioner på den kända fästmön.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgrens flörtiga skämt till Peter Jöback - framför alla.Brand logo
Pernilla Wahlgrens flörtiga skämt till Peter Jöback - framför alla.

Schlagerdrottningen och numera Allsångsledaren Pernilla Wahlgren, 55, och fästmannen Christian Bauer, 57, offentliggjorde sitt förhållande våren 2021 och sedan dess har kärleken mellan dem bara fortsatt blomma.

Det var i vintras som Christian Bauer valde att gå ned på ett knä och be om Pernilla Wahlgrens hand. I ett Instagram-inlägg delade hon med sig av lyckan och offentliggjorde förlovningen.

Jag sa JA!”, skrev Pernilla Wahlgren i inlägget, och kommentarsfältet svämmade över av gratulationer.

Därefter har mycket hänt mellan Pernilla och Christian, de har flyttat tillsammans till Pernillas lyxhus på Lidingö och även lärt känna varandras barn och familjer.

Christian Bauer om relationen till svärmor Christina Schollin

Christian Bauer har genom sin förlovning till Pernilla tagit sig in i en av Sveriges kändaste familjer. I en intervju med Expressen frågar reportern Christian om hur hans relation till svärföräldrarna ser ut, och hur Christina Schollin är som svärmor. Han ger då ett kärleksfullt svar om deras relation.

Annons

– Underbar! Vi pratar så mycket om livet.

De varma känslorna verkar vara ömsesidiga. När han får frågan om hur han är som svärson bekräftar han att han tagits emot väl av familjen.

– Omtyckt, bra. Rätt svärson för Pernilla.

Christian Bauer avslöjar – så tycker hans familj om Pernilla

Att Christian Bauer är upp över öronen förälskad i sin Pernilla Wahlgren råder det inga tvivel om. Men vad tycker egentligen hans familj om saken?

I en ny intervju med Expressen berättar Christian om sin egen familj. Som hans tysk-klingande efternamn antyder har Christian släkt i Tyskland.

– Jag har väldigt fin kontakt med min tyska släkt och min farbror Klaas var här och hälsade på så sent som för någon vecka sedan, säger han.

Han berättar även att han har två äldre syskon – en syster och en bror – och att hans mamma är pigg och kry, snart 85 år fyllda.

– Hon har precis träffat en ny kille och är jättekär, så jag hör knappt av henne längre för hon är bara ute med sin Gunnar, berättar Christian.

Annons
Christian får sedan frågan om vad hans mamma tycker om att ha självaste programledaren av Allsång på Skansen som svärdotter.

– Jag tog faktiskt med både mamma och farbror Klaas på premiären av Allsång på Skansen. De hade jättekul, svarar Christian.

Han avslöjar sedan att farbror Klaas dock inte höjer särskilt mycket på ögonbrynen över Pernillas prestigefyllda sommarjobb.

– Han är inte särskilt imponerad. Han var nämligen tillsammans med Carmen Nebel tidigare, hon är en av Tysklands största tv-personligheter. Min farbror är skitsnygg och jävligt cool. Tysklands svar på Richard Gere, säger Christian.

FOTO: TV4 och TT

Annons