LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Mikael Persbrandt tvingas bo i en lastbil - utan familjen

27 jul, 2023 
Moa Risberg
Skådespelaren Mikael Persbrandt tvingades bo lite annorlunda när han var på inspelning i Danmark.
Nu berättar han om tiden i lastbilen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför försvinner Sanna Lundell – berättar om beslutetBrand logo
Därför försvinner Sanna Lundell – berättar om beslutet

Mikael Persbrandt, 59, är den svenska skådespelaren som vi alla lärt känna som polisen Gunvald Larsson i den spännande kriminalserien Beck.

Persbrandt har sedan dess medverkat i en rad olika filmer och serier, både i Sverige men även utomlands, så som i Hamilton, Sex Education och filmen Tårtgeneralen.

Under inspelningen hade Mikael en lite annorlunda lösning på sin stundande boendesituation. Något som han varit öppen med att dela med sig av på Youtube.

Mikael Persbrandt bodde ensam i en lastbil

Skådespelaren bodde nämligen i en lastbil under den tiden som han jobbade med inspelningen i Danmark. Vilket han förklarade i Youtube-serien Biltokig

Jag måste ju ha någonstans att bo i dessa tider. Det här blir ju mitt hem under en väldigt lång inspelning i Danmark, säger Mikael när han visade upp den på Youtube.

Det var inte vilken lastbil som helst Mikael bodde i när han jobbade, utan ett vrålåk utrustat med garage för en sportbil, 510 hästkrafter och ett fullskaligt kök med kyl och frys för ordentlig matlagning.

Annons

– Nämen det här är fina grejer. Jag njuter ju av sådant här, sa Mikael i videon.

I videon visar han upp den lyxiga lastbilen som han bodde i med en rundtur från insidan. Han visar att lastbilen även är utrustad badrum och dusch, men även diskmaskin och tvättmaskin, vilket skiljer sig lite från vanliga husbilar som de flesta är vana vid.

Husbilen har givetvis även ett stort sovrum med 190 säng och flera sängplatser för flera andra sovande gäster.

Under tiden för inspelningen tvingades han lämna frun Sanna Lundell och deras tre barn hemma och han bodde alltså ensam i den lyxiga lastbilen. Men nu är försäljningen över och Mikael är tillbaka hemma i Sverige och lastbilen ska få en ny ägare.

Nu säljer Persbrandt lyxåket

Efter inspelningen i Danmark har det nu blivit dags att sälja det provisoriska boendet.

Ett perfekt fynd för den camparen som föredrar ett lyxliv, med stora luftiga utrymmen och ett garage för en sportbil för små avstickare under semester.

Lastbilen med extra allt ligger ute till försäljning för 6,8 miljoner kronor.

FOTO:TT

Annons