LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Så ser Josephine Qvist och Marcus "Mcuze" relation ut idag – efter romansen

24 nov, 2020 
AvLovisa Ström
Mcuze & Josephine Qvist
Josephine Qvist och Marcus ”Mcuze” Johansson får upp ögonen för varandra i Ex on the beach och säger att de ska ses även på utsidan.
Men hur blev det egentligen? Hänt reder ut!
Annons
Därför medverkar Josephine Qvist i Ex on the beach en tredje gångBrand logo
Därför medverkar Josephine Qvist i Ex on the beach en tredje gång

Celebrity Ex on the beach är i full gång och några av de som har fått upp ögonen för varandra inne i huset är Josephine Qvist och Marcus "Mcuze" Johansson. Men plötsligt när alla deltagare sitter i en ring och får ett meddelande från paddan får de reda på att Josephine plötsligt måste lämna huset. Direkt blir det en sorglig stämning i gruppen, och den som tar hårdast på det är Marcus.

– Det känns förjävligt att Jossan ska lämna. Hon har varit min stora trygghet här inne nu, och det är verkligen henne jag trivs med till 100% och kan vara mig själv med, säger han innan han lägger upp ett taktiskt förslag till Josephine:

– Jag föreslår att du tar med dig den där hoodien till Örebro, för då måste jag komma och hämta den och då måste du träffa mig.

Och även Josephine är öppen för att deras romans inte ska sluta här.

– Som jag känner nu så hade jag kunnat tänka mig att hänga med Marcus utanför det här och liksom ,vad ska man säga, explore vad man känner utanför huset. Men vi får se, säger hon.

Annons

Men bara några dagar efter att Josephine varit tvungen att lämna huset får Marcus ett meddelande som säger att det är dags för även honom att packa väskorna. Och innan han lämnar svarar han på frågan som alla undrar över - ja, han kommer höra av sig till Jossan.

Så ser Josephine Qvist och Marcus Johanssons relation ut idag

Inne i huset verkade det finnas potential till kärlek mellan Marcus och Josephine, men när de kom ut ur huset blev saker annorlunda. I ett meddelande till Hänt berättar Josephine hur det blev efter att de spelat in programmet.

”Nej, vi har inte träffats. Jag insåg när vi klev ut ur huset att det inte fanns några känslor mer än vänskapliga”, skriver hon.

Hänt har även sökt Marcus om svaret på frågan, men i ett meddelande förklarar han att han i nuläget valt att ta avstånd från allt som har med programmet att göra.

”Är inte involverad i programmet just nu. Har valt att lägga fokus på annat. Hoppas ni förstår”, skriver han.

Annons