Antonija Mandirs livsförändring efter uppbrottet med Jack Stengel-Dahl

Antonija Mandir och Jack Stengel-Dahl

TT
Reality-profilerna Antonija Mandir och Jack Stengel-Dahl gjorde slut för två månader sedan. Nu berättar Antonija om hennes mående efter uppbrottet.
– En hejdundrans bergochdalbana, säger hon i en vlogg.

Tv-profilerna Antonija Mandir, 25, och Jack Stengel-Dahl, 24, fann varandra då de båda medverkade i Ex on the Beach 2017. Under programmets gång kunde tv-tittarna följa deras kärlekssaga och när duon kom hem från inspelningarna blev de ett par. Sedan dess har deras följare kunnat fortsätta ta del av deras gemensamma liv på sociala medier.

LÄS MER: Josephine Qvist om kyssen med Adam

Under nästan fyra års tid var Jack och Antonija ett av Sveriges absolut hetaste reality-par men plötsligt kom de med det chockerande beskedet – de har gjort slut.

Ibland blir det inte som man tänkt sig. Jag och Jack har gjort slut. Det har inte varit lätt att komma fram till detta beslut, men det var ett beslut jag var tvungen att ta”, skrev Antonija på Instagram där hon delade med sig av nyheten.

Uppbrottet tog hårt på Antonija

Dagarna efter att Antonija gick ut med den tråkiga nyheten om uppbrottet var det väldigt tyst från hennes sida. Det här var något som många la märke till då hon vanligtvis uppdaterar sina sociala medier dagligen.

Till slut bröt hon tystnaden och berättade om sitt mående i en video på Youtube.

– Jag har så psykiskt ont att jag får fysiskt ont. Det känns som att mitt hjärta är i tusen delar som bara flyter runt i min kropp och det känns som att det aldrig kommer att bli helt igen, sa hon då med tårarna rinnande nerför kinderna.

Men nu har det gått två månader sedan de två reality-profilerna gjorde slut. Nu berättar Antonija i en ny video på Youtube om uppbrottet.

– Det har varit en hejdundrans bergochdalbana. Jag mådde ju skit första månaden. Jag åt inte, jag andades typ inte alltså. Jag var inte mig själv, jag var ett vandrande spöke och allt var bara så jävla grått, förklarar hon.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Mer tid för familjen efter uppbrottet

Men efter regn kommer solsken och nu har Antonija äntligen börjat komma på benen igen.

– Det har gått två månader och jag måste säga att jag faktiskt mår bra nu. Jag kan andas och äta igen och jag har börjat träna, säger Antonija i vloggen.

Hon berättar även att sedan uppbrottet från Jack har hon fått mer tid till att umgås med vänner och familj, vilket hon inte kunnat tidigare.

– Sedan vi gjorde slut så har min syn gått från att bara tänka på jobb, Gino och Jack till att tänka på mina vänner. Hur ska jag förklara, min hjärna och mina ögon har öppnats upp för mina kompisar, säger hon och fortsätter:

– Jag har haft en känsla den senaste tiden av att jag känt mig otillräcklig för familj och vänner. Men nu har den känslan verkligen försvunnit och det är så skönt, jag känner mig mer liksom klarvaken, berättar Antonija.

FOTO: Ola Axman/Aftonbladet/TT, Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT

LÄS OCKSÅ: Antonija Mandirs nya ord om uppbrottet från Jack Stengel-Dahl

LÄS OCKSÅ: Så ser Antonija Mandirs lägenhet ut – efter Jack Stengel-Dahls flytt